Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Ξάνθης στα Πομακοχώρια του Δήμου Μύκης – Φωτορεπορτάζ

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Ξάνθης στα Πομακοχώρια του Δήμου Μύκης - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο το απόγευμα 4 Ιουνίου συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης, με την στήριξη και αρωγή συναγωνιστών Πομάκων, πραγματοποίησαν πετυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στα Πομακοχώρια του Δήμου Μύκης.

Επισκεπτόμενοι τα Πομακοχώρια, οι συναγωνιστές διένειμαν μεγάλο αριθμό εφημερίδων Χρυσή Αυγή που αποτελεί την επίσημη ενημερωτική φωνή του Κινήματος καθώς και πολιτικό υλικό φυλλαδίων που εμπεριέχουν τις θέσεις και προτάσεις για την Εθνική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας.

Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με αρκετούς εκ των κατοίκων των δημοτικών διαμερισμάτων, οι οποίοι τους καλωσόρισαν με θέρμη. Ευχάριστη έκπληξη προξένησε το γεγονός ότι Ελληνίδες Πομάκες εξοικειωμένες πλέον, με την συνεχή παρουσία μας στα Πομακοχώρια μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα.

Αυτό καταδεικνύει περίτρανα ότι πολλές αδούλωτες Πομακικές Ελληνικές ψυχές γυρίζουν την πλάτη και κωφεύουν στον οχετό λάσπης των τουρκοπρακτόρων της περιοχής που εκτοξεύουν συνεχώς εναντίον της Χρυσής Αυγής, συνεπικουρούμενων και από την ανοχή των εγχώριων υποτακτικών πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-apo-thn-t.o.-janthhs-sta-pomakochwria-tou-dhmou-mukhs-fwt#ixzz4AjQPuxxX

Exit mobile version