Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται νέο ξεπούλημα! Τσίπρας στην εφημερίδα των φωτομοντάζ: “Θα υπερασπιστούμε τα εργασιακά όπως… την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις”

Έρχεται νέο ξεπούλημα! Τσίπρας στην εφημερίδα των φωτομοντάζ: “Θα υπερασπιστούμε τα εργασιακά όπως... την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις”

Μόνο ανατριχίλα και τρόμο μπορεί να προκαλέσουν οι δηλώσεις Τσίπρα στην γνωστή αριστερίστικη εφημερίδα της Μέρκελ με την επωνυμία «Εφημερίδα των Συντακτών».

Συγκεκριμένα, σε μία αποστροφή του λόγου του και με γνώμονα τα όσα έχουν ήδη συμβεί στην «διαπραγμάτευση» της «πρώτης φοράς αριστερά», ο Τσίπρας είπε: «θα υπερασπιστούμε τα εργασιακά όπως κάναμε με την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις».

Όλοι γνωρίζουμε ότι η πρώτη κατοικία ακόμα και κάτω από τις 140.000 παραδόθηκε στους διεθνείς τοκογλύφους, μέσα από τα λεγόμενα distress funds, ενώ όσον αφορά τις συντάξεις κόπηκε το ΕΚΑΣ και η κατώτατη σύνταξη μειώθηκε σε επίπεδα… «αξιοπρέπειας» δηλαδή στα 384 ευρώ.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα εργασιακά, αν ο Τσίπρας τηρήσει την «υπόσχεσή» του και τα υπερασπιστεί όπως την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις.

Μάλλον θα πληρώνουν οι Έλληνες για να εργάζονται, με επιχείρημα ότι εισπράττουν από τα αφεντικά τους ώρες… δημιουργικότητας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-sthn-efhmerida-twn-fwtomontaz-to-epomeno-jepoulhma-tha-to-kanw-sta#ixzz4AoBIGCDv

Exit mobile version