Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά την επικυρωποίηση των μνημονίων έρχονται και συμβάσεις γαλέρας στα εργασιακά. Θα καταργηθούν δώρα και επιδόματα αδείας και στον ιδιωτικό τομέα και θα χαμηλώσει και άλλο ο κατώτατος μισθός με το πρόσχημα της μειωμένης ανταγωνιστικότητας. Αν ήταν με το χαμηλό μισθό να έρθουν επενδύσεις και να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα ,αυτό θα είχε ήδη γίνει. Δυστυχώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, διότι το ξένο σύστημα, οι ξένοι δανειστές θέλουν αυτή τη συγκυβέρνηση  γιατί περνά όλα τα μέτρα χωρίς καμιά αντίσταση. Βλέπετε τόσα χρόνια μας έπεισαν ότι φταίμε για την κρίση, και ότι πρέπει να πληρώσουμε. Δεν μας είπαν όμως μια μεγάλη αλήθεια που ισχύει για το δανεισμό και τα δάνεια.

Αν χρωστάς λίγα η έννοια είναι δική σου, αν χρωστάς πολλά η έννοια είναι του δανειστή σου. Δηλαδή ότι αυτοί που τόσα χρόνια δάνειζαν την Ελλάδα και τη δέχτηκαν στο ευρώ με ψεύτικα στοιχεία ενώ δεν έπρεπε να μπει είναι συνυπεύθυνοι για το χάλι της χώρας. Και τώρα πάνε να μας φτωχοποιήσουν και να μας κάνουν αποικία τους, να δουλεύουμε με συνθήκες φυτείας για ένα κομμάτι ψωμί. Ας αντιληφθούν οι συμπολίτες μας το παιχνίδι που έχει στηθεί στις πλάτες τους το οποίο υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών τους και να αγκαλιάσουν το μοναδικό κόμμα που ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες που είναι μόνο η Χρυσή Αυγή.

Κωνσταντίνα Μ.

Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και οι αφηνιασμένοι σαμαροφρουροί

Ο Τσίπρας λέει, πως θα υπερασπιστεί τα εργασιακά , όπως ακριβώς την πρώτη  κατοικία, αλλά και την σύνταξη των Ελλήνων. Επομένως η πρόβλεψη για κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων, τα οποία όπως ακούγεται θέλουν να καταργηθούν οι τοκογλύφοι, είναι δεδομένη. Πάραυτα, σου θυμίζει την πρώτη σου κατοικία, αξίας και κάτω από τις 140.000 χιλ. ευρώ , που σου την παρέδωσε στους διεθνείς τοκογλύφους, μέσα από τα λεγόμενα distress funds, την δε σύνταξή σου την έφθασε στα 384 ευρώ και ο κατήφορος με τα ενεργούμενα των ξένων δυνάμεων δεν έχει σταματημό. Περιφρονούν την βούληση και τη θέληση του ελληνικού λαού άλλα υποσχόμενοι προεκλογικά και άλλα πράττοντας στη συνέχεια. Μόνη δύναμη ευθύνης και προοπτικής συνεπής λόγων και έργων είναι η Χρυσή Αυγή που δίνει ένα ηρωικό αγώνα για να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Εργασιακό μεσαίωνα φέρουν οι Συριζαίοι: Μείωση κατώτατου μισθού, ευέλικτες μορφές εργασίας και απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων

Επαγγελματίες ψεύτες, οι οποίοι άλλα λένε και διαφορετικά πράττουν παίζοντας  με τις ζωές μας και την χώρα! Ανοιχτά ξανά τα σύνορα από την μια μεριά της χώρας να μπαίνουν οι κάθε λογής ισλαμιστές, κλειστά τα σύνορα από την άλλη μεριά, να μην μπορούν οι νεοφερμένοι να πάνε πουθενά στην Ευρώπη! Μνημόνια, μέτρα, φόροι σε συνδυασμό με την ανεργία, διώχνουν στο μεταξύ τους νέους και τους πτυχιούχους και μη Έλληνες στο εξωτερικό. Και μέλλον; Όνειρα; Τίποτε. Έφτασε η ώρα οι Έλληνες να περιφρονήσουν την χοντροκομμένη προπαγάνδα τους και να αγκαλιάσουν ένα Κίνημα καθαρό την  Χρυσή Αυγή που δίνει ένα αγώνα ώστε να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

Θ.Τ.

Ευρωβουλευτής ΝΔ με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Θα διαλύσουμε δομές, θα ξεπουλήσουμε τα πάντα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-iouniou-2016#ixzz4AqfgFFbs

Exit mobile version