Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Χαλκιδική, Σύρος

Εκδήλωση με θέμα το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της δημιουργίας νέων κέντρων φιλοξενίας στην περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου στη αίθουσα του δημαρχείου της Γαλάτιστας Χαλκιδικής.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής, φανερά ανήσυχοι από τις τελευταίες εξελίξεις και τη δημιουργία hot spots στην περιοχή τους, συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των στελεχών της Χρυσής Αυγής και να ενημερωθούν για όσα αποφασίστηκαν εν αγνοία τους. Από τη μεριά του Λαϊκού Συνδέσμου του κατοίκους ενημέρωσαν οι συναγωνιστές Ματθαιόπουλος Αρτέμης, συντονιστής Βορείου Ελλάδος, Γραικός Φώτης, Περιφερειακός Σύμβουλος και Χασάπης Στέλιος, υπεύθυνος του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής.

Σε μια αρχική εισήγηση παρουσιάστηκαν τα ψέματα που έχουν ειπωθεί στους κατοίκους σχετικά με τη λαθρομεταναστευτική κρίση και κυρίως σε ότι αφορά την προέλευση, τους αριθμούς και τον εκτιμώμενο χρόνο παραμονής των εισβολέων. «Όλοι αυτοί ήρθαν για να μείνουν και στα σχέδια της κυβέρνησης είναι να τους χορηγήσει υπηκοότητα. Επιδιώκουν την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού», τονίστηκε χαρακτηριστικά, γεγονός που αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις την συγκυβέρνησης γύρω από το ζήτημα αυτό. Στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμος διάλογος και όπως δήλωσαν όλοι, η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της πατρίδας είναι η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής.

Στη Σύρο κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Κυκλάδων τίμησε την τελετή Μνήμης στους Ήρωες του Ιερού Λόχου. Το παρόν έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και μέλος Εθνικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής Στράρος Μαύριος εκπροσωπώντας την παράταξη. Τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων Ιερού Λόχου και για την ιστορία αναφέρουμε την πολύτιμη συμβολή του Ιερού Λόχου στην απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου. Να σημειωθεί πως η σημαντική συμμετοχή του Ιερού Λόχου στην απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, αποτέλεσε βασική υποθήκη για την προσάρτηση των νησιών στον Εθνικό κορμό μόλις ένα χρόνο μετά. Πόσο θλιβερό και φανατισμένο μοιάζει το τελεσίγραφο του ΕΑΜ-ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1944, που ζητούσε την διάλυση του Ιερού Λόχου ως κυβερνητικής μονάδας που δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn511#ixzz4AtQJu9MX

Exit mobile version