Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Το τουρκικό “καραβάνι της αφθονίας” ξανάρχεται στην Θράκη

Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Το τουρκικό “καραβάνι της αφθονίας” ξανάρχεται στην Θράκη

Ανακοινώθηκε η νέα εισβολή των τούρκων με το οθωμανικό “καραβάνι της αφθονίας” στην Θράκη μας. Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα στις 2 Ιουλίου θα βρίσκονται στην πόλη της Ξάνθης και στις 3 Ιουλίου στον Κέχρο της Κομοτηνής, για να αλώσουν πάλι συνειδήσεις και να προκαλέσουν με τις εξαγγελίες τους για τουρκικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια και στην Θράκη.

Το “καραβάνι της αφθονίας” που άρχισε το 2005 με το σύνθημα “η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει”, 11 χρόνια τώρα έχει πάει σχεδόν σε κάθε σπιθαμή και σε κάθε πόλη των 9 Βαλκανικών χωρών φτάνοντας σε 1 εκατομμύριο άτομα. Κονβόι από νταλίκες του νεοθωμανικού καραβανιού θα μεταφέρουν κινητά μαγειρεία με άφθονο φαγητό, χορευτικά συγκροτήματα από γενίτσαρους που θα πλαισιώσουν στρατιωτικά οθωμανικά εμβατήρια.

Επίσης, απεσταλμένοι ρεπόρτερ των τουρκικών τηλεοπτικών ΜΜΕ θα αναμεταδίδουν τις εκδηλώσεις, για να δείξουν ότι η Ελληνική Θράκη είναι “τουρκική επαρχία”.

Ο δήμος Μπαϊράμπασά σε τελετή που οργάνωσεαποχαιρέτησε “καραβάνι της Αφθονίας” που αποτελείται από 3 φορτηγά TIR, δύο λεωφορεία και μια ομάδα 80 εθελοντών. Στην τελετή ο πρόεδρος Αϊντινέρ συμβολικά κρατώντας μια καμήλα ηγήθηκε του κονβόι οχημάτων λέγοντας ”Στόχος μας είναι η συνάντηση με τα εγγόνια των Οθωμανών στα Βαλκάνια”.

Αλλά ο εχθρός δεν βρίσκεται μόνο πέριξ της πατρίδας μας, αλλά κατοικοεδρεύει εντός της Ελλάδας. Βρίσκεται στην ανικανότητα, στην αδιαφορία, στην συνενοχή, στην διεφθαρμένη ντόπια πολιτική σκηνή. Έλληνες που μισούν την Ελλάδα και οι οποίοι δούλεψαν για να παίξει η Τουρκία το παιχνίδι που παίζει στην Θράκη. Υπερίσχυσε του πατριωτισμού, επί σειρά ετών, ο μικροπολιτικός παραγοντισμός που έχει επικρατήσει στην περιοχή με επίκεντρο την ψηφοθηρία, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής σκηνής.

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φωνάζουμε έως ότου αφυπνιστεί  και ο τελευταίος κοιμώμενος Θρακιώτης πως η Εθνική Αντίσταση αποτελεί καθήκον των Θρακιωτών, καθήκον όλων των Ελλήνων και Εθνική Αντίσταση σημαίνει ισχυρή Χρυσή Αυγή στην Θράκη, ισχυρή Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην Θράκη!

Κάθε χρόνο κάνουμε λόγο για την συγκεκριμένη πρόκληση των τούρκων (και κάθε μέρα για τις υπόλοιπες που συμβαίνουν καθημερινά σχεδόν στην Θράκη μας) τις οποίες αντιλαμβάνεται ο κάθε Έλληνας, αλλά ηθελημένα παραμένουν αδιανόητες και ακατανόητες, από τους εγκεφάλους των αρμοδίων.

Μόνο με την Χρυσή Αυγή στην ηγεσία της πατρίδας μας, θα εξαλειφθούν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα τουρκικής προπαγάνδας και ισλαμισμού από τον τόπο μας.

Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-othwmaniko-karabani-ths-afthonias-erchetai-pali-sthn-thrakh#ixzz4AvI9XrmP

Exit mobile version