Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνέδριο μέριμνας για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους Έλληνες!

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνέδριο μέριμνας για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους Έλληνες!

Στις 4 Ιουνίου ολοκλήρωσε τις εργασίες του στην Σάμο το τριήμερο συνέδριο που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) με παρουσία του συνόλου σχεδόν εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου» με θέμα την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος.

Η φιλοσοφία του συνεδρίου και το γενικότερο κλίμα που επικράτησε συνοψίζεται «στην εθνική υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων να διαχειριστούν το πρόβλημα μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις με εμπέδωση ενός κλίματος που θα διευκολύνει την συνοχή και την απάλειψη των διακρίσεων» !

Να υπενθυμίσουμε στους εν λόγω συνέδρους πως εθνική υποχρέωση ενός κράτους είναι να διασφαλίζει την ισότητα, την δικαιοσύνη, την ευημερία και το μέλλον των ημεδαπών κατοίκων του και όχι να κόπτεται πρωτίστως για τα οφέλη και την προνομιακή μεταχείριση εκείνων που παράνομα εισήλθαν στην πατρίδα μας και μάλιστα βάση ενός οφθαλμοφανούς σχεδίου υπονόμευσης.

Θα ήταν προτιμότερο η ΚΕΔΕ, η κυβέρνηση και ο οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος φορέας να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση της μνημονιακής λαίλαπας, την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, την ανεργία των νέων και τον ρατσισμό που βιώνουμε στην ίδια μας την χώρα.

Αρκετά πια με το ενοχικό σύνδρομο που προσπαθείτε να φορτώσετε στις συνειδήσεις των Ελλήνων μαζί με την διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει η Ελλάς.

Το έθνος μας βάλλεται από παντού, η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, η κατάσταση τείνει να χαρακτηριστεί μη αναστρέψιμη και παρόλα αυτά όσοι διαχειρίζονται τώρα τις τύχες της πατρίδας μας κωφεύουν στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και αναλώνονται σε κορώνες «δημοκρατικής» ευαισθησίας και αμφίβολου ανθρωπισμού.

Η παράταξη μας θα συνεχίσει με συνέπεια και ακόμα μεγαλύτερη ένταση την πολιτική μάχη για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους μας χωρίς καμία έκπτωση.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-sunedrio-merimnas-gia-tous-lathrometanastes-ka#ixzz4AvJ9Cpj8

Exit mobile version