Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής: Αυτά που διέγραψαν οι “δημοκρατικοί φασίστες” του αντισυνταγματικού τοξου

Ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής: Αυτά που διέγραψαν οι “δημοκρατικοί φασίστες” του αντισυνταγματικού τοξου

Αφού μίλησαν και έγραψαν για μας στρατευμένοι τηλεαστέρες και πληρωμένοι κονδυλοφόροι εκχέοντας εργολαβικά το αντιεθνικιστικό τους δηλητήριο, είναι η ώρα να ενημερωθεί αναλυτικά ο Ελληνικός Λαός για τα σταλινικά αίσχη που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επιτροπής της βουλής αναφορικά με το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Ως είθισται, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης το Προεδρείο της επιτροπής ζητά από τα κόμματα να προβούν σε προτάσεις εξωκοινοβουλευτικών φορέων, ώστε μέρος αυτών (το οποίο υποτίθεται προκύπτει κατόπιν συνεννόησης Προεδρείου-κομμάτων) να κληθεί προς ακρόαση.

Κατά το παρελθόν, διαπιστώθηκε κατ’ επανάληψη πως σε διάφορες επιτροπές το εκάστοτε Προεδρείο απέφευγε να καλεί προτεινόμενους από τη Χρυσή Αυγή φορείςΣτη συγκεκριμένη επιτροπή, προτείναμε τρεις φορείς (μικρές επιχειρήσεις, γιατρούς, δικηγόρους), προσδοκώντας να κληθεί τουλάχιστον ένας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ωστόσο, η προεδρεύουσα ανέγνωσε την λίστα των φορέων που επρόκειτο να κληθούν προς ακρόαση, ισχυριζόμενη πως εκλήθη τουλάχιστον ένας από κάθε κόμμα. Στη λίστα αυτή όμως, δεν υπήρχε κανείς από τους τρεις φορείς που είχε προτείνει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Στην αυθαιρεσία αυτή, αντέδρασαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θεωρώντας αρχικά πως πρόκειται για μη σκόπιμη παράλειψη.

Μεταφέρουμε από τα πρακτικά της επιτροπής:

Το άρθρο 38 (ακροάσεις εξωκοινοβουλευτικών προσώπων) παράγραφος 5 του Κανονισμού της Βουλής, αναφέρει τα κάτωθι:

«Σε περίπτωση πρόσκλησης τριών τουλάχιστον εκπροσώπων φορέων, το ένα τρίτο (1/3) από αυτούς πρέπει να προέρχεται από πρόσωπα που έχουν προταθεί από τη μειοψηφία της επιτροπής». Με απλά λόγια, το 1/3 των φορέων που προσκλήθηκαν θα πρέπει να προέρχονται από τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κλήθηκαν φορείς προτεινόμενοι από όλα τα κόμματα, με τη σταλινικής εμπνεύσεως απόφαση να αποκλειστούν όλοι οι προτεινόμενοι από τη Χρυσή Αυγή!

Κατά τη διάρκεια των έντονων παρατηρήσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προς το Προεδρείο, σειρά βουλευτών της μνημονιακής αριστεράς (Σύριζα και ΚΚΕ) άρχισαν από τα έδρανά τους να υβρίζουν τους Εθνικιστές. Πιο συγκεκριμένα, βουλευτής του Σύριζα με προκλητικό ύφος απαιτούσε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να καθίσουν κάτω, λέγοντας μεταξύ άλλων και το εξής: «φορέσατε γραβάτα και ήρθατε εδώ μέσα, νταβατζήδες της νύχτας είστε», ενώ άλλος βουλευτής του Σύριζα φώναξε «γα.. ρε μ…».

Οι Εθνικιστές απάντησαν στους μνημονιακούς αριστερούληδες, όπως τους αρμόζει. Δεν είναι δυνατόν εκείνοι που σέρνονται στα τέσσερα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον ξεφτιλίζοντας ένα ολόκληρο Λαό και ένα περήφανο Έθνος να παριστάνουν εντός της βουλής τους καθωσπρέπει κυρίους. Μπορεί να αποφεύγουν με κάθε τρόπο την επαφή με το Λαό για να μην αντιμετωπίσουν την οργή του, μπορεί να έχουν την παρασκηνιακή αβάντα των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά -δυστυχώς για εκείνους- δεν μπορούν να αποφύγουν τη Χρυσή Αυγή!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/praktika-diegrapsan#ixzz4AvPTdCdO

Exit mobile version