Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Το νέο Σύνταγμα που προτείνουν οι  διάφοροι «συνταγματολόγοι» της αλήστου εποχής Σημίτη, είναι δείγμα της νοοτροπίας που θέλουν να επιβάλουν. Ανάμεσα στα άλλα ζητούν, άρθρο 12 παράγραφος 3, το κράτος να γίνει “θρησκευτικά ουδέτερο”. Επικαλούνται τον σεβασμό στις άλλες θρησκευτικές κοινότητες. Ποιές εννοούν; Ποιους άραγε εξυπηρετούν; Και γιατί από τους εκκλησιαστικούς άνδρες δεν υπάρχει απάντηση; Πάλι θα αντιδράσουν, φαντάζομαι, οι κατηγορούμενοι για “ακραίες” ιδέες Ιεράρχες. Αλλά οι άλλοι; Τι φοβούνται; Πέρα από το ότι στο Νέο Σύνταγμα που προτείνουν απουσιάζει από το προοίμιο η αναφορά “εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος”, που υπήρχε από το 1ο Σύνταγμα του 1822 μέχρι σήμερα. Αντισταθείτε και διαφωτίστε τους Έλληνες, όλους όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να διατηρηθεί η ταυτότητα του λαού μας.

Γ.Κ.

Επικροτούν οι ανθέλληνες συριζαίοι την τουρκική πρόκληση στην Αγία Σοφία! Ξυδάκης: Δεν έγινε και κάτι τραγικό…

Συνέταιροι στη καταστροφή της πατρίδας ο  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αφελληνίζουν την παιδεία. Γυμνή και ανυπεράσπιστη αφήνουν την εθνική σου ταυτότητα. Ο Γεώργιος Ράλλης, υπουργός παιδείας στην δεκαετία του εβδομήντα σου κατακρεουργεί την Ελληνική γλώσσα. Η Μαριέττα Γιαννάκου το 2007 ανάβει το «πράσινο φως» για το αντεθνικό βιβλίο «συνωστισμού» της Ρεπούση. Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγός Ν.Δ. σήμερα, προωθεί συνειδητά τον κοσμοπολίτικο νέο-φιλελεύθερο διεθνισμό του.  Ιδού, λοιπόν, τα μεγαλοαστικά φυντάνια του φιλελεύθερου διεθνισμού. Οι εκφραστές της εθνοθρησκευτικής ποικιλομορφίας.  Οι επιβεβαιωτές της σύγκρουσης των πολιτισμών του Χάντικτον. Οι της πολιτικής ελίτ, που υπηρετούν αφεντικά και που διασύρουν μάζες. Αρνούνται την ελληνοχριστιανική σου εθνική ταυτότητα και την άδολη καθημερινή αγάπη σου για την Πατρίδα. Γελασμένοι όσοι θεωρούν πως δυτικές αξίες και ισλάμ είναι έννοιες συμβατές.

Σ.Μ.

Οι “πρόσφυγες” έβαλαν και πάλι φωτιά στο Hot Spot της Χίου – Κινδύνευσαν κατοικίες Ελλήνων

Εάν κάποιος έχει στο σπίτι του τρόφιμα για παραπάνω από μερικές ημέρες, η Εφορία μπορεί να του τα κατασχέσει αν χρωστά στο δημόσιο! Ο νόμος επιτρέπει στην Εφορία να κατασχέσει από τον οφειλέτη τρόφιμα – μακαρόνια, αρακά, σοκολάτες, καφέδες, ζάχαρη κτλ – αν αυτά ξεπερνούν σε ποσότητα την θρέψη του οφειλέτη και της οικογενείας του πέραν των τριών μηνών! Και ποιος θα κρίνει αν τα τρόφιμα αφορούν διάστημα τριών μηνών και όχι π.χ. τριών εβδομάδων; Ο έφορος; Ο καταπληκτικός αυτός νόμος έχει και συνέχεια όμως αναφέρεται και στους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους για τους οποίους προβλέπεται το εξής: Δεν μπορούν να κατασχεθούν 6 αγελάδες και 6 κατσίκες. Περισσότερες όμως δύνανται να κατασχεθούν «α) επί προσώπων ποριζομένων τα προς το ζην εκ γεωργικής εργασίας και δύο αροτριώντα ζώα, εν υποζύγιον, μία δαμάλις, εξ πρόβατα, εξ αίγες, η μέχρι της προσεχούς συγκομιδής απαιτουμένη σπορά και η τροφή των ανωτέρω ζώων επί τρείς μήνας». Και όλα αυτά ως άσκηση πίεσης για την εξόφληση των απίστευτων φόρων που έχουν επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες!

Θ.Τ.

Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Το τουρκικό “καραβάνι της αφθονίας” ξανάρχεται στην Θράκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-iouniou-2016#ixzz4Axl2fcwN

Exit mobile version