Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (αν. Υπουργός Δικαιοσύνης): “Ωμή παρέμβαση Σαμαρά-Αθανασίου στην Δικαιοσύνη όσα κατήγγειλε ο κ. Κασιδιάρης”

YouTube Poster

Τις πρόσφατες καταγγελίες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για ωμές παρεμβάσεις Σαμαρά-Αθανασίου στην Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Ο αρχισκευωρός Μπάμπης Αθανασίου κατάπιε την γλώσσα του και στο τέλος τα έριξε και πάλι στον Σαμαρά, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες μας και καρφώνοντας τον πρώην αρχηγό του.

Φυσικά, η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ καλύπτει το κύκλωμα Σαμαρά και απαγορεύει κάθε περαιτέρω δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών μας, που στηρίζονται σε ακλόνητα στοιχεία, όπως παραδέχεται και ο αρμόδιος υπουργός.

Διαβάστε επίσης: Σφοδρές καταγγελίες δικηγόρου για το ηχητικό Σαμαρά-παναθηναϊκάκια στον ΣΚΑΙ! Την διέκοψε πανικόβλητος ο υπάλληλος του Αλαφούζου… ΒΙΝΤΕΟ

Κάρφωσε τον Σαμαρά ο Μπάμπης! Σπάει η “ομερτά” στην συμμορία των σκευωρών – ΒΙΝΤΕΟ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Έκθετος ο Αθανασίου για το έγγραφο με το ηχητικό Σαμαρά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmhtrhs-papaggelopoulos-an.-upourgos-dikaiosunhs-wmh-parembash-samara-atha#ixzz4AzlZSwan

Exit mobile version