Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς όριο οι προκλήσεις των τούρκων απέναντι στους ραγιάδες εθνομηδενιστές: “Δικαιώμά μας να μετατρέψουμε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!”

Χωρίς όριο οι προκλήσεις των τούρκων απέναντι στους ραγιάδες εθνομηδενιστές: “Δικαιώμά μας να μετατρέψουμε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!”

Την κλασική παροιμία «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι» κάνει πραγματικότητα η Τουρκία. Με μια ιδιαίτερα σκληρή και προκλητική ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντά στην Ελλάδα για την αντίδρασή της στην απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μετατρέψει σε μουσουλμανικό τέμενος την Αγία Σοφία και να μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από την κρατική τηλεόραση την ανάγνωση του Κορανίου, ενόψει του Ραμαζανίου.

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς απάντησε λέγοντας ότι: «Είναι απαράδεκτου χαρακτήρα η ανακοίνωση που έκανε το E/ΥΠΕΞ, σχετικά με το πρόγραμμα που θα μεταδώσει από την Αγιά Σοφιά, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, το κανάλι TRTDiyanet TV».

Και συνέχισε: «Καλούμε να επιδείξει κοινή λογική, στο ύφος και στις ανακοινώσεις της, η Ελλάδα, η οποία δεν επιτρέπει εδώ και χρόνια την κατασκευή τζαμιού στην πρωτεύουσα, παρεμβαίνει διαρκώς στη θρησκευτική ελευθερία της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, και μπερδεύει την αντίθεση στο Ισλάμ με τη νεωτερικότητα».

Τέλος, έκανε και… συστάσεις στην Ελλάδα λέγοντας: «Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα στις αξίες της δημοκρατικής και κοσμικής κοινωνίας συγκαταλέγεται και ο σεβασμός σε αλλότριες λατρείες και θρησκείες».

Αυτό το οποίο παρατηρούμε διαβάζοντας την ανακοίνωση είναι ότι, πέρα από την γνωστή και μόνιμη θρασύτητα που βγαίνει μέσα απ΄αυτήν, αναπαράγονται όλα τα ανθελληνικά αιτήματα της Τουρκίας, τα οποία υποστηρίζουν και όλοι οι εθνομηδενιστές στην Ελλάδα. Δηλαδή, τον χαρακτηρισμό ως «τουρκικής» της μειονότητας στην Δυτική Θράκη, καθώς και την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα.

Οι τούρκοι, με τις παραινέσεις τους για τις «αξίες της δημοκρατικής και κοσμικής κοινωνίας», επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την πλήρη χαλάρωση των Εθνικών Αξιών που έχουν φέρει στην Χώρα μας οι μαρξιστές διεθνιστές της Αριστεράς και οι φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες της Δεξιάς και να προωθήσουν τα επεκτατικά τους σχέδια εις βάρος της Ελλάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Το τουρκικό “καραβάνι της αφθονίας” ξανάρχεται στην Θράκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chwris-orio-oi-proklhseis-twn-tourkwn-apenanti-stous-ragiades-ethnomhdenist#ixzz4Azm0jfB5

Exit mobile version