Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανίκανος να αντιμετωπίσει το “άβατο των Εξαρχείων” ο Τόσκας: «Κάποιοι πουλάνε ναρκωτικά και παριστάνουν τους ιδεολόγους»

Ανίκανος να αντιμετωπίσει το “άβατο των Εξαρχείων” ο Τόσκας: «Κάποιοι πουλάνε ναρκωτικά και παριστάνουν τους ιδεολόγους»

Ο πόλεμος για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων και τις γύρω περιοχές φτάνει μέχρι και στις εν ψυχρώ δολοφονίες, ανάμεσα στις εμπλεκόμενες συμμορίες. Ένας αιγύπτιος έμπορος ναρκωτικών, γνωστός με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι» είναι το θύμα της ένοπλης επίθεσης από δύο κουκουλοφόρους χθες το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο συριζαίος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας είχε δηλώσει ότι «για να πουλήσουν ναρκωτικά κάποιοι στα Εξάρχεια προφασίζονται τους ιδεολόγους, το θέμα των Εξαρχείων έχει σχέση και με άλλα πράγματα όπως το εμπόριο ναρκωτικών».

Δεν εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους ο Τόσκας «δίνει στεγνά» τους παρακρατικούς που στεγάζονται και κυκλοφορούν στην πλατεία Εξαρχείων. Σημασία έχει ότι με τα λεγόμενά του πέρα από την πολιτική ανικανότητά του επιβεβαιώνει αυτό που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν έντρομοι σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, έναν ανηλεή πόλεμο συμμοριών για τον έλεγχο της περιοχής και τα τεράστια κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών. Από την μια μεριά κάποιοι «ιδεολόγοι», οι οποίοι υπό το πρόσχημα του «αντιεξουσιαστή» ενεργούν για την εξυπηρέτηση των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους, ενώ από την άλλη αλλοδαποί οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν «κουμάντο» και να καρπωθούν αυτοί τα κέρδη.

Το «μετανάστες, ταξικά μας αδέρφια» πάει στον σκουπιδοτενεκέ όταν πρόκειται για διαχείριση πακτωλού βρώμικων χρημάτων. Ο δολοφονημένος έμπορος ναρκωτικών είχε έντονες προστριβές με «αντιεξουσιαστές» της περιοχής, οι οποίοι φρόντισαν πρόσφατα να κάνουν επίδειξη ισχύος με ένοπλη παρέλαση (!), λέγοντας μάλιστα ότι αυτή «είναι μια εικόνα από το μέλλον». Φαίνεται ότι αυτό το μέλλον έκανε την εμφάνισή του χθες το πρωί…

Με δεδομένες τις προειδοποιήσεις των «κοινωνικών αγωνιστών» για αντιμετώπιση του δολοφονηθέντα εμπόρου ναρκωτικών, αναρωτιόμαστε αν οι έρευνες της αστυνομίας θα φτάσουν μέχρι τέλους για να σπάσει το απόστημα του «λευκού θανάτου» στην περιοχή. Οι έμποροι ναρκωτικών είναι κοινωνικά αποβράσματα και κοινοί εγκληματίες ανεξαρτήτως της εθνικότητάς τους ή της «ιδεολογικής μάσκας» που χρησιμοποιούν για να ντύσουν ευπρεπώς τις σκοτεινές μπίζνες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradochh-toska-kapoioi-poulane-narkwtika-kai-paristanoun-tous-ideologous#ixzz4B0WxP2R7

Exit mobile version