Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Έχοντας νωπά τα αποτελέσματα των κυπριακών εκλογών και την νικητήρια είσοδο του μόνο πραγματικού πατριωτικού κόμματος της Κύπρου, του ΕΛΑΜ φαίνεται πως ο ελληνισμός μπορεί να ελπίζει στην παλινόρθωσή του. Μάλιστα μετά χαράς πληροφορήθηκα ότι το ΕΛΑΜ σάρωσε στην νεολαία όπως φυσικά και η Χρυσή Αυγή. Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι όλοι τους πως η νεολαία έχει ανάγκη από ιδανικά και αξίες, έχει ανάγκη από την Πατρίδα της και θα αγωνιστεί μέχρι να την ξανακερδίσει. Το μέλλον ανήκει στον εθνικισμό!

Τ.Τ.

Πόσο κοντά είμαστε στην ενεργοποίηση ενός πυρηνικού πολέμου;

Από την πρώην Σοβιετική Δημοκρατία της Γεωργίας όπου βρίσκομαι για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, στέλνω χαιρετίσματα στους συναγωνιστές και τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Σε μια χώρα που πριν από είκοσι χρόνια είχε εμφύλιο πόλεμο, σε μια χώρα που πριν από οκτώ χρόνια ενεπλάκη σε πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία για την Νότια Οσσετία, την βλέπω τώρα και δεν μπορώ να εξηγήσω την μεγάλη οικονομική ανάπτυξη που παρουσιάζει. Έχω έρθει πολλές φορές στην Γεωργία από το 2000 και μετά και όντως αύτη τη φορά βλέπω ότι η χώρα έχει γίνει αγνώριστη προς το καλύτερο. Χιλιάδες Γεωργιανοί πολίτες έφυγαν από την χώρα του Καυκάσου για την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, ζητώντας ένα καλύτερο αύριο τα προηγούμενα χρόνια. Πολλοί από αυτούς σήμερα γυρίζουν πίσω και επενδύουν σε μια χώρα οικονομικά ασφαλή, με υψηλά επιτόκια καταθέσεων και με πολύ χαμηλή φορολογία που είναι το βασικό οικονομικό κίνητρο. Εταιρείες από την Ευρώπη, την Αμερική, το Ισραήλ, ακόμη και από την Ιαπωνία έχουν ανοίξει γραφεία και επιχειρήσεις άδω. Το C… που έφυγε από την Ελλάδα ήρθε και άνοιξε εδώ. Είναι να σε πιάνει κατάθλιψη με τους προδότες Έλληνες πολιτικούς πλην Χρυσής Αυγής. Τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα και μάλιστα με διμερή μνημόνια συνεργασίας που υπέγραψαν ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου, δεχτήκαν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες Γεωργιανούς μετανάστες. Τα αποτελέσματα τραγικά. Τα γνωρίζουμε όλοι από τα αστυνομικά δελτία. Το ίδιο έγινε με τους Αλβανούς, τους Βούλγαρους, τους Ρουμάνους και τους άλλους αλλοδαπούς που μπήκαν στην χώρα μας. Τώρα όλοι αυτοί οικονομικά ταχτοποιημένοι με λεφτά, συντάξεις, περιουσία γυρίζουν στις χώρες τους, έχοντας αφήσει πίσω στην Ελλάδα συντρίμμια και χρεοκοπία. Πότε πλήρωσαν φόρο για τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν από την Ελλάδα όλοι αυτοί; Μάλλον ποτέ. Για να γίνει η Ελλάδα χώρα οικονομικά ισχυρή και Εθνικά ανεξάρτητη όλοι οι Έλληνες πατριώτες στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την χώρα μας πίσω.

Από Τιφλίδα Γεωργίας, Γιάννης Π.

Έτοιμος ο Μητσοτάκης για χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας και κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!

Οι Τούρκοι  μετέτρεψαν την Αγία Σοφία σε τζαμί προσπερνώντας με αδιαφορία  την αξία της και την σημασία της, για ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο. Βεβηλώνουν ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προκαλώντας σύσσωμο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο, που παρακολουθεί άφωνος-και εξοργισμένος-την μετατροπή ενός κορυφαίου χριστιανικού συμβόλου σε τζαμί.  Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο (Έλληνας;) υπουργός επί των εξωτερικών Ν. Ξυδάκης που δεν είδε κάτι μεμπτό στην ενέργεια αυτή Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να διαβάζεται μέσα στην Αγία Σοφία το κοράνι τους,  λέει με απλότητα ο εθνομηδενιστής ασελγώντας πάνω στην ιστορική διαδρομή  επάνω στην πίστη, δηλαδή στον πυρήνα ακριβώς της εθνικής θρησκευτικής  ταυτότητας των Ορθοδόξων Ελλήνων.

Σ.Μ.

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Φουντούλη και Επιτήδειου για ΜΚΟ και διαφθορά πολυεθνικών εταιρειών – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-9-iouniou-2016#ixzz4B26rHVY5

Exit mobile version