Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν από τώρα οι δελφινομαχίες στην ΝΔ: Γκρίνια για τον Γεωργιάδη, ο οποίος έχει… αρχηγικές φιλοδοξίες

Άρχισαν από τώρα οι δελφινομαχίες στην ΝΔ: Γκρίνια για τον Γεωργιάδη, ο οποίος έχει... αρχηγικές φιλοδοξίες

Παραφράζοντας μια πασίγνωστη ρήση μπορούμε να πούμε ότι “το γλείψιμο πολλοί αγάπησαν, τον γλείφτη κανείς”. Έτσι, λοιπόν, δεν προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι το κλίμα για τον “γλείφτη” των εκάστοτε αρχηγών του σε ΝΔ και ΛΑΟΣ, Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη είναι πολύ βαρύ, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Οι εσωκομματικές αντιδράσεις στην ΝΔ εναντίον του ολοένα και αυξάνονται, καθώς θεωρούν ότι η μόνη “ιδεολογία” που έχει ο Γεωργιάδης είναι ό,τι εξυπηρετεί τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Όπως, μάλιστα, διαβάζουμε στην εφημερίδα “Το Παρόν”: 

“Θεωρούν δε την επιλογή του κ. Μητσοτάκη ως επιβράβευση του αμοραλισμού, καθώς ο κ. Γεωργιάδης τέσσερα μόλις χρόνια πριν ήταν μέλος άλλου κόμματος (ΛΑΟΣ) και ξιφουλκούσε σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Την… αρχή είχε κάνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος σημείωσε ότι αν ήταν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έκανε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη. Οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν και με την πολυσχιδή δράση που αναπτύσσει παρασκηνιακά στο εσωτερικό της παράταξης προκειμένου να ενισχύσει τα ερείσματά του και να οργανώσει τον προσωπικό μηχανισμό του. Κι όλα αυτά με απώτερο σκοπό, σε δεδομένη χρονική στιγμή, να διεκδικήσει την αρχηγία με τις πλάτες του Αντ. Σαμαρά. 

Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν θα περιμένει υπομονετικά να φθαρεί ο κ. Μητσοτάκης, αλλά όταν χρειαστεί θα… βάλει κι ο ίδιος το χεράκι του”. 

Είναι γνωστό ότι ο Γεωργιάδης αποτελεί τον πιο φανατικό υποστηρικτή των Μνημονίων, με φρασεολογία και συμπεριφορά μάλιστα η οποία προκαλεί αναγούλα. Όταν μάλιστα αυτή την δουλική συμπεριφορά του απέναντι στους νέους δυνάστες της Πατρίδας μας προσπαθεί να την συνδυάσει με την διεστραμμένη παρουσίαση ενός νεφελώδους πατριωτισμού και με την επιλεκτική παρουσίαση της Αρχαίας Ελλάδας, η όλη κατάσταση γίνεται πλέον νοσηρή. 

Ο Γεωργιάδης, ως πολιτική οντότητα, έχει ζυγιστεί και έχει βγει “λειψός”. Όχι μόνο γιατί βγήκε τελευταίος και καταϊδρωμένος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αλλά και γιατί ο χαρακτήρας του και οι εντυπωσιακές κωλοτούμπες του τόσο σε θέματα πολιτικών θέσεων όσο και σε εκτιμήσεις για πολιτικά πρόσωπα (ας θυμηθούμε τι “έσερνε”, γελώντας μάλιστα με τον γνωστό εκνευριστικό τρόπο, για τον Παυλόπουλο ή τι έλεγε για τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη) τον έχουν κάνει αντιπαθέστατο σ’ ένα πολύ ευρύ μέρος του Ελληνικού Λαού.

Ό,τι κι αν κάνει, όσο και αν… σκούζει θα παραμείνει πάντοτε ένα δευτεροκλασάτο πολιτικό στέλεχος, το οποίο δεν έχει το ειδικό βάρος που απαιτείται για να αναρριχηθεί ψηλότερα. Όσο για το μέλλον του στην ΝΔ, ο καιρός θα δείξει τι από την αρχική ρήση θα επαληθευτεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archisan-apo-twra-oi-delfinomachies-sthn-nd-gkrinia-gia-ton-gewrgiadh-o-opo#ixzz4B4co2Vci

Exit mobile version