Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η Αγία Σοφία το μνημείο υψίστης αξίας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία αλώθηκε για ακόμη μια φορά. Σε απευθείας μετάδοση διαβάστηκε το Κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία μετά από ογδόντα χρόνια και έμμεσα λειτούργησε ως τζαμί. Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας έκανε λόγο για ιδεοληψία σε όσους αντέδρασε και τόνισε πως δεν έγινε κάποια απρέπεια. Την απρέπεια δεν καταλάβαμε ακόμα πως την αντιλαμβάνεται ο εν λόγω υπουργός. Ούτε ο υπουργός άμυνας δεν προβεί σε καμία σοβαρή δήλωση. Αρέσκεται μόνο σε μεταμφιέσεις, κομάντο, αλεξιπτωτιστή, αστροναύτη και οτιδήποτε. Όπως και να πηγαίνει ακόμα και στο περίπτερο με ελικόπτερο. Πριν λίγες μέρες έξω από την Αγία Σοφία οι Τούρκοι οργάνωσαν πεντάωρη εκδήλωση φιέστα με ολογράμματα, στρατό από γενιτσάρους και πανηγύρισαν όσο ποτέ την άλωση της Πόλης. Δυστυχώς η Ελληνική κυβέρνηση αγρόν αγοράζει σε όλα αυτά. Δεν ξέρουμε αν τα συγκεκριμένα γεγονότα θα πάρουν προεκτάσεις σε σχέση με την Ρωσία, σίγουρα όμως η στάση της Τουρκίας ήταν μια απάντηση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμένιων. Το μόνο φως που υπάρχει για την χώρα μας είναι να έρθει επιτέλους στην εξουσία μια αληθινή Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Ελευθερία, Αθήνα

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στο R Channel Ροδόπης για τις τρέχουσες εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυσε η ψυχή μας με την εικόνα που αντικρίσαμε στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Συγχυστήκαμε αφάνταστα με όσα είδαμε την ιδία ώρα για τις διεκδικήσεις των Αλβανών περί Τσαμουριάς. Ο υπουργός των εξωτερικών μονό ξύλο που δεν έφαγε. Άλλα οι αντιδράσεις πού είναι; Πού είναι οι πνευματικοί λεγόμενοι άνθρωποι, οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών; Πού είναι η Εκκλησία και οι πάσης φύσεως σύλλογοι; Αντιθέτως διαπιστώσαμε με φρίκη ότι υπουργός της κυβέρνησης είπε περίπου ότι δεν έγινε και τίποτε που αναγνώστηκε το Κοράνι μέσα στην Άγια Σοφία; Κύριε Ξυδάκη αν δεν συνειδητοποιείτε τι είπατε και σε ποια χωρά είστε υπουργός, παραιτηθείτε καλύτερα. Διότι αν είναι έτσι να πάμε και εμείς να κάνουμε τελετές στα μουσουλμανικά τζαμιά. Θα μας το επιτρέψουν ή θα χάσουμε το κεφάλι μας; Πιθανότερο το δεύτερο. Και δυστυχώς η χώρα παραδίδεται σε ξένα χέρια από αυτούς που έχουν ταχθεί να την υπερασπίζονται απέναντι στον εχθρό. Έφτασαν να σκέφτεται ο κόσμος μονό το οικονομικό και να μη δίνει σημασία στις εθνικές μειοδοσίες και προδοσίες που συντελούνται σε αύτη τη χώρα. Ευτυχώς που μοναδική λύση παραμένει η Χρυσή Αυγή. Μονό αυτή λέει τις αλήθειες και ας μην αρέσουν αυτές οι αλήθειες σε όλους. Δεν γεννηθήκαμε για να αρέσουμε στους άλλους. Πρωτίστως οφείλουμε να τα έχουμε καλά με τη συνείδηση μας και να είμαστε πιστοί στις αρχές μας.

Κωνσταντίνα Σ.

Πάνος Καμμένος: Πουλάω όσο όσο την περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων για 99 χρόνια!

Ετοιμάζεται για συνταγματική αναθεώρηση η “κατοχική κυβέρνηση” του Σύριζα, γεγονός που αποτελεί στην πραγματικότητα ένα από τα μεγάλα και κυρίως άτυπα προαπαιτούμενα προκειμένου το αντισυνταγματικό, αντικοινωνικό, εντελώς παράνομο μνημονιακό καθεστώς της δυστυχίας των Ελλήνων, να λάβει μεταχρονολογημένες, συνταγματικές και νομιμοφανείς διαστάσεις, μένοντας για πάντα πλέον θηλιά στον λαιμό μας. Στο χέρι των Ελλήνων είναι, ο εφιάλτης των τοκογλύφων, ο οποίος μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια των αφεντικών και των εδώ ενεργούμενων, να γίνει πραγματικότητα!

Θ.Τ.

Άρχισαν από τώρα οι δελφινομαχίες στην ΝΔ: Γκρίνια για τον Γεωργιάδη, ο οποίος έχει… αρχηγικές φιλοδοξίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-iouniou-2016#ixzz4B9j8XGhB

Exit mobile version