Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα: Συνεργασία με τον Σύριζα ζητάει ο Τζέφρυ!

Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα: Συνεργασία με τον Σύριζα ζητάει ο Τζέφρυ!

Με τόση προσήλωση στην εφαρμογή του δόγματος των Μνημονίων, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί πλήρως σ΄ένα μνημονιακό κόμμα.

Τι καλύτερο, λοιπόν, γι αυτόν από το να ταυτιστεί και επισήμως με τον θλιβερό τύπο, ο οποίος έφερε την χούντα του Μνημονίου στην Χώρα μας, δηλαδή τον Γιωργάκη Παπανδρέου; Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο της μπομπολοφυλλάδας «Έθνος», η οποία υπό τον τίτλο «Άνοιγμα Γιώργου στον ΣΥΡΙΖΑ» γράφει τα εξής: «Ορατό θεωρεί ο Γ. Παπανδρέου το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΙΔΗΣΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν βρεθεί μια σωστή προγραμματική βάση. Σε χθεσινές δηλώσεις του (ΕΤ3) ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχε ένα πρόγραμμα μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών, ενώ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει απλώς η εφαρμογή του Μνημονίου, αλλά η υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων».

Ο χαζοχαρούμενος Τζέφρυ τείνει χείρα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας ότι η νυν κυβέρνηση όχι μόνο βαδίζει πιστά πάνω στα χνάρια της μνημονιακής πολιτικής που βάδισε και ο ίδιος, αλλά έχει επεκτείνει και το μέγεθος της κατοχικής αυτής λαίλαπας.

Μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απορροφήσει το «γνήσιο ΠΑΣΟΚ», τι πιο αναμενόμενο από το να ενσωματώσει στις τάξεις του και τον αρχιτέκτονα της εγκατάστασης της μνημονιακής κατοχής στην Χώρα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunergasia-me-ton-suriza-zhtaei-o-tzefru#ixzz4BDeVOwLy

Exit mobile version