Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Θυμάστε τι λέγαμε όταν φωνάζαμε για το λαθρομεταναστευτικό; Θυμάστε που λέγαμε ότι η ζωή θα φέρει έτσι τα πράγματα που οι θέσεις του Κινήματος θα δικαιωθούν εκ των πραγμάτων; Διαβάσαμε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία τον προπηλακισμό και τις σκληρές αντιδράσεις εναντίον του Δήμαρχου, των βουλευτών του Σύριζα και της ΝΔ στη Μυτιλήνη από τους κατοίκους της Μόριας. Τώρα που άρχισαν να βλέπουν ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι οι φτωχοί κακόμοιροι που προπαγάνδιζε το σύστημα, αλλά άνθρωποι που έχουν έρθει με πρόγραμμα και με σχέδιο να αφανίσουν ό,τι ελληνικό άλλα και ευρωπαϊκό. Δυστυχώς οι πολιτικοί, εγκλωβισμένοι στο μικρόκοσμο τους και στις συζητήσεις τους για δάνεια, τόκους, περικοπές κλπ δεν ενδιαφέρονται να δουν ότι η κοινωνία βράζει. Το λαθρομεταναστευτικό δεν αντιμετωπίζεται με προχειρότητες τύπου βραβείου Νόμπελ που δεν θα προσφέρει τίποτε στη χώρα άλλα μονό περισσότερα προβλήματα, άλλα με ισχυρή αποτρεπτική εξωτερική πολιτική. Μονό που αυτό θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί σε Ελλάδα και Ευρώπη πολύ νωρίτερα. Ό,τι αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα, θα αντιμετωπίσει και η Ευρώπη αύριο. Τρέμουν στην Γαλλία για τρομοκρατικό χτύπημα λόγω διοργάνωσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Τώρα δεν είναι ώρα να κλαίμε πάνω από τη Ευρώπη που χάνεται. Είναι ώρα να προετοιμαζόμαστε ως Έλληνες Εθνικιστές να αντιμετωπίσουμε με παρρησία και κουράγιο τόσο αυτά που ήρθαν όσο και αυτά που θα έρθουν, σε συνεργασία και με τα εθνικιστικά κόμματα στις άλλες χώρες της Ευρώπης που προσδοκούν μια Ευρώπη των Εθνών και όχι μια Ευρώπη των τραπεζών και των μνημονίων.

Κωνσταντίνα Σ.

Ομολογία συριζαίου υπουργού: Ξεπουλήσαμε το Ελληνικό όσο όσο – Πήραμε 915 εκατομμύρια αντί για 3 δισ. ευρώ!

Είναι τραγικά απίστευτο να πανηγυρίζουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες για την πώληση του Ελληνικού και μάλιστα να οικειοποιούνται ο καθένας για λογαριασμό του αυτό το ξεπούλημα. Θεωρούν λοιπόν μεγάλη επιτυχία την πώληση προς 915 εκατομμύρια ευρώ μιας έκτασης 6.200.000 τετραγωνικών μέτρων προς 148 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Για να καταλάβουμε το μέγεθος του ξεπουλήματος, θα πούμε ότι το τεχνικό επιμελητήριο της Ελλάδος είχε αποτιμήσει την αξία της εν λόγω έκτασης σε τρία (3) περίπου δισ. ευρώ. Ενημερωτικά στην εν λόγω έκταση εκτός του αμιγούς χώρου του αερολιμένα, συμπεριλαμβάνεται και το Ολυμπιακό κέντρο ιστιοπλοΐας, και το αθλητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά. Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους της σύμβασης, η εταιρεία στην οποία πουλήθηκε η εν λόγω έκταση υποχρεούται να καταβάλλει άμεσα 300.000.000 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η εξόφληση, με δόσεις, έχει ορίζοντα δεκαετίας. Φαντάζομαι ότι η επισήμανση ότι τα όποια έσοδα θα πάνε στην μαύρη τρύπα του χρέους κρίνεται ως περιττή. Τα καλύτερα έρχονται με την πληροφορία ότι το δημόσιο έχει υποχρέωση να αναλάβει το κόστος για έργα υποδομής όπως η υπογειοποίηση της Λ. Ποσειδώνος  την κατασκευή και λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και την συντήρηση του μητροπολιτικού πάρκου με συνολικό κόστος τα 2,3 δισ. ευρώ. Περίπου 2 με 3 φορές παραπάνω από την αξία πώλησης. Αν συνυπολογίσουμε ότι βάση νόμου η εν λόγω εταιρεία απαλλάσσεται από την καταβολή φόρου δεν μιλάμε απλά για ξεπούλημα αλλά τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο για το οποίο οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν όταν οι Έλληνες απαλλαχθούν από αυτή την οικονομική ολιγαρχία και πάψει η πατρίδα μας να είναι αποικία ξένων δυνάμεων κατοχής.

Ν.Π. 

Δυναμική παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό – Αποχώρηση Καμίνη από το Δημοτικό Συμβούλιο! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Τις συντάξεις των αλλοδαπών, των 700 ευρώ δεν τις έκοψαν και τρέχα εσύ στον ΟΑΕΔ της άπατης με ένα σωρό χαρτιά και να σε κοροϊδεύουν με το να αποκρύπτουν αν έχεις δικαίωμα να πάρεις επίδομα, και αν έχεις τα 500 προσόντα, για να σου σπάσουν τα νεύρα. Όσο λιγότεροι τόσα μπόνους! Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ, με συνοπτικές διαδικασίες, την στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ. Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν τους λαθρομετανάστες που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας! Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία!

Γ.Σ.

#Παραιτηθείτε και τα δύο συνεταιράκια να τελειώνουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles3#ixzz4BDjE4jGx

Exit mobile version