Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Αθήνα, Κομοτηνή, Νέα Μηχανιώνα

Εικόνες από τις μέχρι τώρα ποικίλες δραστηριότητες των μελών της Τ.Ο. Καλαμάτας, για την ομιλία του Αρχηγού του Κινήματος στην πόλη, που θα γίνει αύριο Κυριακή:

Την Τετάρτη 8-6-2016 πλήθος συναγωνιστών στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την ανοιχτή συζήτηση για τον φυλετισμό. Την ανοιχτή συζήτηση διηύθυνε ο συναγωνιστής Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών Βουλδής Ιωάννης, καθώς και οι συναγωνιστές Παναγιώτης Λέφας, Νίκος Ταβουλάρης, Θεόδωρος Βουλδής και Γιώργος Μισιάκας.

Οι συναγωνιστές αναφέρθηκαν στην ομιλία τους, στην συνέχεια του Ελληνικού Έθνους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και καταρρίπτοντας με ακράδαντα στοιχεία τις αντιεπιστημονικές και ανιστόρητες θεωρίες των παγκοσμιοποιητών και εθνομηδενιστών. Με το πέρας των ομιλιών οι συναγωνιστές  απάντησαν σε ερωτήσεις, απορίες  και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.

Την Δευτέρα 06 Ιουνίου του 2016 αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, Συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο, επισκέφθηκαν το ένα από τα δύο Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Πόλης μας. Θερμότατη η υποδοχή που επεφύλαξαν στους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες οι παλαίμαχοι της ζωής. Το έντυπο υλικό και οι εφημερίδες του Κινήματός μας εξαντλήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα κεράσματα ήταν απαραίτητα ώστε να παρατείνουν την παρουσία μας για να τους δοθεί μια πλήρης ενημέρωση για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Γνωρίζοντας την φίμωση του Κινήματός μας από τα προδοτικά Μ.Μ.Ε. ικανοποιήθηκαν από την επίσκεψή μας και ζήτησαν να επαναλαμβάνετε σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Πολλές οι ευχές οι οποίες εισέπραξαν οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες. Αυτό που προκάλεσε περισσότερη εντύπωση, η απογοήτευση τους, που δεν μπορούν να συμμετέχουν πιο ενεργά, λόγω ηλικίας, στον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Την Τετάρτη 08/062016, κλιμάκιο συναγωνιστών του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης εφοδίασε με μεγάλη ποσότητα τροφίμων την Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια του Κινήματος να βοηθήσει Έλληνες που πλήττονται από τη φτώχια και την ανέχεια στους δύσκολους καιρούς που ζει η πατρίδα μας. Την ίδια μέρα οι Συναγωνιστές της Τ.Ο., έπειτα από πρόσκληση του υπεύθυνου αλληλεγγύης, μοίρασαν τρόφιμα σε μεγάλη ποικιλία και ποσότητα σε τέσσερις ελληνικές οικογένειες, τις οποίες η ανάλγητη και ανθελληνική πολιτική όλων των τελευταίων κυβερνήσεων οδήγησε από την αξιοπρέπεια στην ανέχεια.

Οι Έλληνες εθνικιστές θα συνεχίσουν από το υστέρημα τους να βοηθούν όσο μπορούν οικογένειες Ελλήνων που στερούνται τα προς το ζην ώστε να μειώσουν έστω και λίγο τα προβλήματα τους. Θεωρούν χρέος τους να βοηθούν και να δείχνουν αλληλεγγύη στους Έλληνες, οι οποίοι το μόνο που νιώθουν είναι να είναι ξένοι, ανασφαλείς και χωρίς όνειρα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn515#ixzz4BGtBV3U6

Exit mobile version