Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ότι δεν έχουμε πολιτικούς αλλά πουλημένα τομάρια δεν περιμέναμε να το ανακαλύψουμε τώρα. Αλλά ο βαθμός της υποτέλειάς τους είναι απερίγραπτος. Κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεπουλήσουν τη χώρα ολόκληρη στους δανειστές. Και οι δανειστές κάνουν και κολπάκια από πάνω για δικούς τους λόγους. Και εξηγούμαι. Γράφτηκε ότι ο Μοσκοβισί είπε ότι η εκταμίευση της δόσης θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο επόμενο Eurogroup  Έχουν καταλάβει την εξάρτηση όπως ο ναρκομανής από τις δόσεις της ντροπής και της εξαθλίωσης των Ελλήνων και κάνουν και πλάκες. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Αυτή δεν είναι συμμαχία, δεν είναι φιλία. Θέλουν τα πάντα από εμάς, θέλουν τα σπίτια μας, θέλουν τις περιουσίες μας να τις παραδώσουν αμαχητί στους λαθρομετανάστες και εμείς μόνο να δουλεύουμε, να πληρώνουμε φόρους και να αρκούμαστε στα ψίχουλα που θα μας πετάνε !Δε μας αξίζει κάτι τέτοιο σε καμιά περίπτωση! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στην Καλαμάτα ύψωσαν την σημαία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα Μνημόνια και την ισλαμοποίηση – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Συνέλληνες άρχισε η αποεθνικοποίηση της Ελλάδας, αφαιρούν τα αγάλματα με το πρόσχημα ότι δεν μπορούν να τα προστατεύουν και να τα συντηρούν…  Η Χρυσή Αυγή τους έδωσε προτάσεις αλλά δεν δέχονται…… Πόσα ακόμα πρέπει να κάνουν για να καταλάβουμε ότι έχουν σκοπό την εξαφάνιση της Ελλάδας  Η αφύπνιση πλέον είναι καθήκον γιατί μας κλέβουν την γη , μας σβήνουν την ιστορία , την μνήμη , τα πιστεύω , τα ιδανικά.

Κώστας Κ.

Γεμάτο από Εθνικιστές το κέντρο της Καλαμάτας για την ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – Πρώτες εικόνες, Βίντεο

Χωρίς καμία διάθεση κακίας ή διάθεση προσβολής προς τους κατοίκους της Μυτιλήνης που πραγματικά δοκιμάζονται, θα πω πως δυστυχώς πληρώνουν τις επιλογές τους! Την ανοχή και την ένοχη, προκλητική σιωπή όλων αλλά κυρίως όσων θησαύρισαν από τους λαθρομετανάστες πουλώντας το ρεύμα για την φόρτιση των κινητών των λαθρομεταναστών, για 5 ευρώ. Για 5 ευρώ ξεπουλήθηκε ολόκληρη η Μυτιλήνη! Μόλις για 5 ευρώ, θα αναγκαστούν να εκδιωχθούν μετανάστες οι ίδιοι οι Μυτιληνιοί σε άλλα νησιά αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι. Πάνε και οι υποσχέσεις της Jollie, πάνε και οι προβολές και οι υιοθεσίες λαθρομεταναστών, και τα Nobel Ειρήνης. Ανταλλάχθηκαν με την δυστυχία και τον πόνο που εκφράζουν τώρα πλέον οι κάτοικοι της Μόριας στην Λέσβο, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς των «προσφύγων» που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης της περιοχής. Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει δραματικά, με διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς, τις οποίες αποδίδουν στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης Δυστυχώς, κάποιοι στοχοποιούνταν όταν έλεγαν πως εκεί συντελείται μια καταστροφή και προσπαθούσαν να ξυπνήσουν τον κόσμο που είχε πέσει σε έκσταση με λίγο ταπεινό κέρδος. Οι περισσότεροι κάτοικοι σιωπούσαν απέναντι στην μαλάκυνση κάποιον λίγων που εκτελούσαν εντολές καταστροφής του τουρισμού στα νησιά μέσω των λαθρομεταναστών! Δείτε ποια είναι η κατάσταση πλέον στο νησί. Αρνητικό ρεκόρ 20ετιας κατέγραψε ο αριθμός των αφίξεων τουριστών με πτήσεις τσάρτερ τον Μάιο στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αεροδρομίου «Οδυσσέας Ελύτης» τον φετινό Μάιο έφτασαν 4.217 επισκέπτες όταν τον περσινό αντίστοιχο μήνα ο αριθμός τους ήταν 12.043, με τη μείωση να είναι της τάξης του 65%. Ανάλογη είναι και η μείωση στις αφίξεις αεροσκαφών. Από 85 αφίξεις πέρυσι το Μάιο, φέτος ήρθαν μόλις 38 πτήσεις και αυτές με λιγοστούς επιβάτες που αποβιβάσθηκαν στη Λέσβο, ενώ οι πτήσεις συνεχίστηκαν με τον περισσότερο κόσμο να κατευθύνεται σε άλλους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω και του προσφυγικού είναι το γεγονός ότι από Αυστρία και Γερμανία, δύο χώρες από τις οποίες παραδοσιακά έρχονταν τουρίστες στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, στη Μυτιλήνη τον φετινό Μάιο έφτασαν μόλις 415 και 534 επισκέπτες αντίστοιχα.

Θ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-13-iouniou-2016#ixzz4BSYZMzpX

Exit mobile version