Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξαναπαίρνει μπροστά η «μηχανή» της λαθρομετανάστευσης – Ανησυχητικές οι αφίξεις στα νησιά του Αιγαίου

Ξαναπαίρνει μπροστά η «μηχανή» της λαθρομετανάστευσης - Ανησυχητικές οι αφίξεις στα νησιά του Αιγαίου

Μετά από λίγες μέρες ανάπαυλας (μάλλον οι λαθροδιακινητές είχαν πάρει… άδεια), άρχισε να ξαναπαίρνει μπρος η «μηχανή» της λαθρομετανάστευσης. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, η κύρια κατεύθυνση είναι η Λέσβος (των μεγάλων ποσοστών της αριστεράς, των «γιαγιάδων της Συκαμιάς» και του ψαρά που «ψαρεύει» προσφυγάκια – αλήθεια τι θα γίνει με κείνο το… ρημάδι το βραβείο Νόμπελ; Πότε θα το πάρουν οι… ήρωες και οι ηρωίδες μας;).

Έτσι, αφού τις τελευταίες δέκα μέρες αποβιβάσθηκαν συνολικά λιγότερα από 50 «προσφυγάκια», το Σάββατο βγήκαν καμιά εξηνταριά και την Κυριακή πενήντα συνολικά άτομα.

Κι όπως δήλωσε ανώτερο στέλεχος του Λιμενικού: «Υπάρχει ανησυχητική κινητικότητα, γιατί δείχνει πως η τουρκική πλευρά σταμάτησε να ελέγχει διόδους μεταναστών προς τις ακτές απέναντι από τη Λέσβο».

Ας ετοιμάζονται, λοιπόν, τα «αλληλέγγυα» κομμούνια να γράψουν νέες σελίδες… δόξας. Και να δούμε μέχρι πότε θα τους ανέχεται ο κοσμάκης στα νησιά μας!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/janapairnei-mprosta-h-mhchanh-ths-lathrometanasteushs#ixzz4BTqeMHXa

Exit mobile version