Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Καμία ενέργεια από τον Σύριζα κατά της φοροδιαφυγής – Ακολουθεί την πολιτική της ΝΔ ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης επεσήμανε την οξύμωρη κατάσταση, κατά την οποία η ΝΔ επιχειρεί να θέσει ερωτήματα σχετικά με την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Πέρα από την υποκριτική αλλά και εξόχως προκλητική στάση της ΝΔ, είναι γεγονός πως στον τομέα αυτό η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αποτύχει παταγωδώς.

Πρώτον, τα τρέχοντα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής πλήττουν κατά κύριο λόγο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις οποίες επιβάλλονται υπέρογκα πρόστιμα, ενώ οι μεγάλες εταιρείες παραμένουν άθικτες, με αποτέλεσμα να καταστρατηγείται το άρθρο 4 του Συντάγματος που αναφέρεται στη ισότητα των Ελλήνων πολιτών.

Δεύτερον, η εξοντωτική φορολογία που έχει επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες, είναι λογικό να ωθεί έναν μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών στην φοροδιαφυγή. 

Τρίτον, η παντελής απουσία ενός σταθερού φορολογικού πλαισίου απομακρύνει τους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι  θα μπορούσαν να στηρίξουν την χώρα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε τον λόγο του αναφερόμενος στο παράδοξο της υπόθεσης, στο γεγονός δηλαδή ότι η ΝΔ επιχειρεί να ασκήσει έλεγχο όσον αφορά την φοροδιαφυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-kamia-energeia-apo-ton-suriza-kata-ths-forodiafughs-akolouthe#ixzz4BUMYDhJU

Exit mobile version