Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Είναι τραγικό να βλέπεις Έλληνες σε ηλικία που η δυναμική τους είναι στο μέγιστο δυνατό, να βολοδέρνουν σαν παρατημένα καΐκια στα… κηφηνεία (όπως τα λέει ο μεγάλος μας ιστορικός κ. Καργάκος), ξεκοκαλίζοντας ότι έχει απομείνει από τις πιστωτικές κάρτες αλλά και την ελεημοσύνη της γιαγιάς του παππού αλλά και της υπερπροστατευτικής μάνας που άθελά της κατατρώει την δύναμη του παιδιού της, σαν γάγγραινα δημιουργώντας έναν ακόμα ευνούχο κι όχι άνδρα – ανδρείο που θα πάρει την ζωή στα χέρια του. Αντί λοιπόν να του εμφυσήσει την ανάγκη να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που του χει δώσει ο Θεός, τον τσαλακώνει.

Γεμίσαμε παιδιά που παρόλα τα πτυχία τους, τύχανε σε μια περίοδο που το υπουργείο κακοπαιδείας , αλλά και οι γονείς έπεισαν τους νέους πως το πτυχίο από μόνο του θα τους αποφέρει εργασία, ενώ στην πραγματικότητα το Σχολείο, είναι ο χώρος που θα σε μάθει να δημιουργείς εργασία. Να μεγιστοποιείς τα προτερήματά σου, αλλά και να μάθεις να σκέφτεσαι. Ας πάρουμε λοιπόν στα χέρια μας τα πνευματικά όπλα, τα όπλα που ξυπνούν συνειδήσεις, ώστε οι δούλοι να ξαναγίνουν άρχοντες, και τα παιδιά μας να πιστέψουν πως έχουν την δύναμη να αλλάξουν τα πράγματα. Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς πως στις τελευταίες εκλογές το 50% του λαού δεν ψήφισε, επειδή πείστηκε από τα κανάλια της διαπλοκής (τα αποκαλώ κανάλια και όχι δίαυλους διότι μόνο τα κανάλια έχουν βούρκους) πως ό,τι και να κάνει, δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.

Η αλήθεια είναι πως μπορούμε και θα τα αλλάξουμε. Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ιστορία, πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε, γιατί είμαστε τέκνα Ηρώων και ένα τέτοιο τέκνο φτάνει να αφανίσει χιλιάδες Νενέκους και Εφιάλτες. Μην τους χαρίζετε τα όνειρα μας, μην ξεπουλάτε τα παιδιά σας, μην τους κλέβετε την ελπίδα κάνοντάς τα να αυτοκτονούν με το ίδιο τους το κεντρί, αλλά δώστε τους γνώση ώστε κι εκείνοι μετέπειτα να γίνουν φωτοδότες.

Στράτος Μ.

«Σύντροφος» Σόιμπλε υπέρ των ανοιχτών συνόρων: Οι λαθρομετανάστες θα μας σώσουν από την ενδογαμία και τον εκφυλισμό!

Οι  συμμορίες του σκράπ, όπως είναι γνωστές σε όλους μας, οι συλλέκτες μέταλλων, είναι κυρίως ρομά και αλλοδαποί. Καθημερινά από νωρίς το πρωί τα παράνομα τρίκυκλα των πακιστανών και μπαγκλαντεσιανών, σαρώνουν κυριολεκτικά την Αθήνα. Τρίκυκλα που δεν φέρουν ούτε καν αριθμό κυκλοφορίας, που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, που δεν έχουν καλά – καλά άδεια κυκλοφορίας, βοηθούν τους συλλέκτες μέταλλων στην παράνομη δραστηριότητα τους. Λαθρομετανάστες χωρίς καν άδεια παραμονής στην χώρα μας περνούν με το παράνομο εμπόρευμα τους μπροστά από την Ελληνική Αστυνομία καθώς και την Δημοτική Αστυνομία και δεν τους σταματάει κανείς για ένα τυπικό έλεγχο. Τα σιντριβάνια της Αθήνας, τα παγκάκια της πλατείας Κάνιγγος, τα κολωνάκια του δήμου επί της οδού Ιπποκράτους έχουν κλαπεί από τους αλλοδαπούς.

Μέχρι και μια ολόκληρη μπρούντζινη βρύση αφαίρεσαν από το χώρο κοντά στον πεζόδρομο της Ακρόπολης. Σε θέα των ξένων τουριστών της Αθηνάς αλλοδαποί με επίσης κλεμμένα καρότσια Σουπερ Μάρκετ μεταφέρουν την παράνομη συλλογή μέταλλου. Μέχρι τα πράσινα κάγκελα του Δήμου έχω δει να μεταφέρουν αυτά που τοποθετηθήκαν επί  Αβραμοπούλου. Μόνο η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα δείχνει να ενδιαφέρεται για το πρόβλημα αυτό και μάλιστα με έτοιμη πρόταση. Όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί παράγοντες όπως ο νυν δήμαρχος χρησιμοποιούν τον δήμο Αθηναίων για να πετύχουν πολιτικούς στόχους. Ο δήμαρχος Καμίνης επιθυμεί να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς, ως ο νέος Κώστας Σημίτης. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παντελώς άφαντοι. Μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα δίνουν την μάχη για την πιο παλιά πόλη του κόσμου, που είναι σήμερα ένα θλιβερό γκέτο παρανόμων ισλαμιστών. Από εμάς τους Αθηναίους πολίτες θα έχουν και την ψήφο μας και την στήριξη μας.

Με Τιμή Ιωάννης Π.

Νέο hot spot στην Ήπειρο προανήγγειλε ο Βίτσας: Εντός του Ιουνίου η εγκατάσταση των «προσφύγων»

Αρνούνται πλήρως να ασκήσουν το δικαίωμα της δικαιοσύνης και προστασίας των πολιτών σε αρκετά θέματα επιβίωσης. Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη σε όλη την επικράτεια και κυκλοφορούμε πλέον μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα φοβούμενοι μην πέσουμε θύματα εγκληματικών ενεργειών. Και όσοι από εμάς είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά στους εγκληματίες λαθρομετανάστες που έχουν γκετοποιήσει περιοχές και ληστεύουν, μαχαιρώνουν και δολοφονούν η αστυνομία ήταν παντελώς απούσα και δεν έχει απονεμηθεί στοιχειώδης δικαιοσύνη προς το θύμα. Είναι καθήκον μέγιστο η δικαιοσύνη, σας παρακαλώ κάντε ότι καλύτερο μπορείτε άμεσα για δικαίωση.

Παναγιώτης Κ.

Τα εργασιακά στο στόχαστρο των συριζαίων: Σχεδιάζουν κατάργηση πενθήμερου και οκτάωρου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-14-iouniou-2016#ixzz4BXcAHinX

Exit mobile version