Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Εύβοια

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Αθηνών Παναγιώταρο Ηλία.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Αρχικά, αναφέρθηκε στο ελληνικό προϊόν της φέτας, η οποία αντί να εξάγεται σε ολόκληρο τον κόσμο και να γεμίζει τα ταμεία του κράτους με μεγάλα έσοδα, παραδομένη από το ελληνικό εμπόριο, έχει φτάσει σε σημείο να διεκδικείται από άλλα κράτη ως ονομασία και είναι πολύ πιθανόν σε λίγα χρόνια αντί να την παράγουμε, να την εισάγουμε!

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία από την μια ξεπουλάει πλήρως το Ελληνικό, μια περιοχή η οποία θα μπορούσε να αποδειχτεί στολίδι και πόλος έλξης τουριστών και χρημάτων για λογαριασμό του κράτους, και από την άλλη δέχεται χωρίς αντίρρηση την όποια παράλογη επιθυμία των δανειστών, με τον κόσμο να μην αντιδρά! Την ίδια στιγμή μάλιστα που σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Γαλλία οι πολιτικές λιτότητας των κυβερνώντων κινούν θύελλες κοινωνικών αντιδράσεων.

Ακόμη, είπε με θέρμη πως η Χρυσή Αυγή θα αναδείξει το θέμα των κόκκινων δανείων και του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, έναν τομέα που είναι κατάφορα αντισυνταγματικό και αφορά έναν πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας. Τα τοκογλυφικά σχέδια ορισμένων δεν πρέπει να περάσουν, οι Έλληνες δεν χρωστούν σε κανέναν και τα σπίτια τους θα πρέπει να παραμείνουν σε αυτούς!

Εν τέλει και με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου αναφέρθηκε στη πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για τόνωση των εμπορικών σχέσεων με την ομόδοξη Ρωσία, την κατάργηση του εμπάργκο και την εκμετάλλευση του αξιόπιστου ρωσικού τουρισμού που κάθε χρόνο τιμά την Ελλάδα με την έλευση του. Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο!

Άλλη μια εβδομάδα αφιέρωσαν οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας στις λαϊκές αγορές, αυτή τη φορά  των όμορων δήμων της Χαλκίδας. Εκατοντάδες φυλλάδια, με τις τοποθετήσεις των Ελλήνων Εθνικιστών επί των θεμάτων της επικαιρότητας, διανεμήθηκαν στους συντοπίτες μας, συναντώντας ιδιαίτερα ένθερμη ανταπόκριση.

Ενδεικτικές φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn518#ixzz4BXccLPEM

Exit mobile version