Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφγανός σκότωσε ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο, αλλά ο Τσίπρας πολεμά τον «ρατσισμό»

Αφγανός σκότωσε ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο, αλλά ο Τσίπρας πολεμά τον «ρατσισμό»

Τελικά η πολύ παρέα με τον Πάνο Καμμένο έχει αρχίσει και… επηρεάζει τον Τσίπρα, ο οποίος έχει αρχίσει και… μοιάζει με τον φίλο του, σε επίρρωση της γνωστής παροιμίας. Δεν μπορεί να πει κανείς κάτι άλλο κοιτάζοντας τα «τιτιβίσματα» του πρωθυπουργού σχετικά με το μακελειό από τζιχαντιστή στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

“Είμαστε συγκλονισμένοι από τα γεγονότα στο #Ορλάντο των ΗΠΑ. Βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι στο ρατσισμό, την ομοφοβία και το μίσος. Αγωνιζόμαστε για αποδοχή της διαφορετικότητας, ισονομία και πρόοδο. Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους συγγενείς των θυμάτων”, έγραψε ο πρωθυπουργός στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε στον πρωθυπουργό ότι δράστης αυτής της επιθέσεως ήταν ένας αφγανός, που είχε πολιτογραφηθεί αμερικανός πολίτης. Τουτέστιν, επρόκειτο για κάποιον που αντιστοίχως θα είχε πάρει την «ιθαγένεια για όλα τα παιδιά» που διαφήμιζε ο Σύριζα ακόμα και από την εποχή του 4%. Ερχόμενοι στον Σύριζα που κυβερνά θα μπορούσε να ήταν ένας από αυτούς που καλοδέχτηκε η κυβέρνηση στην απόβαση του 2015, όπως άλλωστε ένας εξ αυτών ήταν ο μακελάρης στο Παρίσι.

Οπότε, ας μην πολεμάει πολύ τον «ρατσισμό» και την «ομοφοβία», την ώρα που καλοδέχεται στις ακτές των ελληνικών νησιών τζιχαντιστές. Ας αναγνωρίσει τις ευθύνες του, αλλά και των υπολοίπων μαρξιστών και φιλελεύθερων συνοδοιπόρων του και ας μην προκαλεί την νοημοσύνη των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afganos-skotwse-omofulofilous-sto-orlanto-alla-o-tsipras-polema-ton-ratsism#ixzz4BXwIJLJh

Exit mobile version