Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: «Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την ανάπτυξη και την εθνική παραγωγή»

Ηλίας Παναγιώταρος: «Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την ανάπτυξη και την εθνική παραγωγή»

Στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έφερε ένα δήθεν «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» προς ψήφιση στη  βουλή, ενώ έχει ήδη φροντίσει για την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας με την υπογραφή του 3ου μνημονίου και των ακόλουθων πολυνομοσχεδίων.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι το παρόν νομοσχέδιο στην ουσία αποτελεί ακόμη μια πρόφαση για την επαγγελματική αποκατάσταση ανάξιων ατόμων σε κομβικές θέσεις, καθώς εντοπίζεται παντελής αδιαφορία για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε τον λόγο του αναφερόμενος στην υποκριτική στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία παρουσιάζει ένα αναπτυξιακό νομοσχέδιο χωρίς στην ουσία να έχει επιλύσει τα βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-mono-h-chrush-augh-mporei-na-epanaferei-thn-anaptujh-kai#ixzz4BbT5mtbt

Exit mobile version