Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλητικές δηλώσεις Φίλη: Δεν χάθηκε ο κόσμος να μην κάνετε πρωινή προσευχή – Περιττές οι παρελάσεις…

Νέες προκλητικές δηλώσεις Φίλη: Δεν χάθηκε ο κόσμος να μην κάνετε πρωινή προσευχή -  Περιττές οι παρελάσεις...

Νέα προκλητική δήλωση του εθνομηδενιστή Φίλη, ο οποίος φροντίζει με κάθε ευκαιρία να δείχνει το μίσος του για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων μπήκε η πρωινή προσευχή στα σχολεία.

«Δεν είναι ούτε αμαρτία να πείτε ότι μια μέρα δεν θα ξεκινάτε με πρωινή προσευχή στα σχολεία. Δεν θέλουμε φετφάδες. Όχι στην ομοιομορφία στα σχολεία» δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας κατά την επίσκεψή του σε δημοτικό σχολείο στην Ξυλοκέριζα Κορίνθου.

Όσον αφορά τις παρελάσεις τάχθηκε κατά των παρελάσεων και υπέρ των εκδηλώσεων στα σχολεία λέγοντας ότι «δεν ξέρω τι προσφέρει ο στρατιωτικός σχηματισμός της παρέλασης».

Ο Φίλης για να αποσείσει, μάλιστα, τις ευθύνες από τα χέρια του «έκανε μπαλάκι» τις ευθύνες στον σύλλογο διδασκόντων λέγοντας ότι κάθε απόφαση θα γίνεται δεκτή. Το τι είναι αμαρτία σίγουρα δεν μπορεί να  το καθορίσει ένας ανιστόρητος, αμόρφωτος, αστοιχείωτος και ακαλαίσθητος τύπος, ο οποίος θίγεται μόνο όταν τον αποκαλούν άνθρωπο των σπηλαίων.

Ο φαιδρός, ιδεολογικά και οπτικά, Φίλης, που ενοχλείται από την Πρωινή Προσευχή και τάσσεται κατά των Στρατιωτικών Παρελάσεων, είναι σίγουρο ότι εάν τον ρωτήσουν για τις «παρελάσεις» στα διάφορα “Gay Pride”  θα τις επαινούσε με τα καλύτερα λόγια. Για μια ακόμη φορά αυτό το πολιτικό παχύδερμο προκαλεί το Εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα του Ελληνικού Λαού με τις προκλητικές του δηλώσεις.

Είναι ολοφάνερο ότι οι κατά καιρούς απαράδεκτες δηλώσεις του τον κάνουν ως ένα είδος «λαγού» για να μετρηθεί το μέγεθος των αντιδράσεων στην Ελληνική Κοινωνία.

Το πολιτικό αυτό ρετάλι σύντομα θα αποσυρθεί, όμως η ζημιά που προκαλεί, λόγω της θεσμικής του ιδιότητας, μπορεί να αποβεί τεράστια για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhtikes-dhlwseis-filh-tassetai-toso-kata-ths-prwinhs-proseuchhs-st#ixzz4BbTmfyGp

Exit mobile version