Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Νέα Μηχανιώνα, Χαλκιδική

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουνίου η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Κεφαλάρι και Άγιο Αθανάσιο.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση, μοιράζοντας έντυπο υλικό σε εκατοντάδες συμπατριώτες μας, οι οποίοι το υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη. Οι κάτοικοι των χωριών τόνιζαν συνεχώς ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που τους ενημερώνει για τα πολιτικά δρώμενα σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό λαό και πως μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει «το μέτωπο καθαρό» για να έρθει σε άμεση επαφή με τον κόσμο, καθώς όλα τα άλλα κόμματα τους θυμούνται μόνο όταν πλησιάζουν εκλογές. Ο Αγώνας για μια Ελεύθερη Ελλάδα συνεχίζεται αμείωτος! 

Ομιλία στην Τ.Ο. Δράμας με θέμα «Η μουσική και ο χορός στην αρχαία Ελλάδα ως μέσο εκγύμνασης και πολεμικής προετοιμασίας» και αναφορά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου, στην ομιλία του Συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ομιλία του Συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά με θέμα «H μουσική και ο χορός στην αρχαία Ελλάδα ως μέσο εκγύμνασης και πολεμικής προετοιμασίας». Αρχικά, έγινε λόγος για το έργο των Συναγωνιστών βουλευτών μας που αποτελούν την μοναδική φωνή αντίστασης στα αντεθνικά σχέδια όλων όσων ξεπουλάνε την πατρίδα μας ενώ έγινε αναφορά και στην έρευνα της diaNEOsis που απέδειξε ότι το 15% των Ελλήνων βρίσκεται στα όρια της φτώχειας.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς έκανε μία εκτενή ανάλυση της σπουδαιότητας του χορού και της μουσικής στην αρχαία Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στον χορό Πυρρίχιο ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στις λατρευτικές εκδηλώσεις των Λακεδαιμονίων που εκτός από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα απέβλεπε και στη μύηση των νέων. Παρουσιαζόταν σε κοινωνικές και λατρευτικές εκδηλώσεις με σκοπό την ολοκλήρωση της αγωγής των εφήβων της Σπάρτης, θεωρήθηκε ο «εθνικός χορός» τους και διατηρήθηκε για πολλούς αιώνες ως η καλύτερη εξάσκηση για τον πόλεμο μέσα από τους διάφορους ελιγμούς και κινήσεις που τον διέκριναν. Μέσα από την μουσική και τον χορό ασκούνταν και οι γυναίκες σε αγωνίσματα και στρατιωτικές ασκήσεις με σκοπό να αποκτήσουν γερά σώματα, τα οποία φυσικά θα γεννούσαν για την Σπάρτη γερά τέκνα.

Το περασμένο Σάββατο πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στις καφετέριες της πόλης. Μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη οι Συναγωνιστές προτίμησαν από την αδράνεια τη δράση ώστε να ενημερώσουν τους Έλληνες για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θερμή και ο κόσμος καλούσε τους Συναγωνιστές να κάτσουν μαζί τους και να συζητήσουν.

Με τις άδικες διώξεις να καταρρέουν στην συνείδηση των Ελλήνων, με τις συνεχείς δράσεις σε όλη την Ελλάδα και με τον Αρχηγό μπροστάρη οι εθνικιστές θα συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα νιώθοντας πιο ζωντανοί από ποτέ σε έναν κόσμο ερειπίων. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει μια εθνική κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να ξαναπάρουν οι Έλληνες την πατρίδα τους πίσω.

Η βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου βραβεύει τον νικητή που κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα “Σιθώνεια 2016”

Στα εγκαίνια του οδικού άξονα Ποτίδαια – Κασσανδρεία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-nea-mhchaniwna#ixzz4BeHobqfD

Exit mobile version