Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πολιτική ορθότητα του Μπουκάλα βάπτισε τους μεθυσμένους χούλιγκαν ως «ευρωπαϊκό ISIS των ναζιστών»

Η πολιτική ορθότητα του Μπουκάλα βάπτισε τους μεθυσμένους χούλιγκαν ως «ευρωπαϊκό ISIS των ναζιστών»

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» έχει φτάσει σε τέτοια σημεία ώστε να προκαλεί μέχρι και την κατάθεση απίστευτων υπερβολών, για να μην πούμε ανοησιών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης αποτελεί το άρθρο του αντιεθνικιστή Μπουκάλα στην «Καθημερινή», με τον αποπροσανατολιστικό και προβοκατόρικο τίτλο «Το ευρωπαϊκό ISIS των ναζιστών»!

Ο ανυποψίαστος και αδαής αναγνώστης που θα δει τον τίτλο, αρχικά θα σοκαριστεί καθώς θα θεωρήσει ότι οι φρικαλέες μέθοδοι του ISIS, με τις μαζικές σφαγές, τους ακρωτηριασμούς και τα κτηνώδη βασανιστήρια, μεταλαμπαδεύτηκαν και στην Ευρώπη, κάτω από μια στρατιωτική πολεμική μηχανή με «ναζιστικό» χαρακτήρα. Το σοκ θα διαδεχθεί, όμως, η… ψυχρολουσία, ίσως και η απογοήτευση, για όποιον «φαν» της «πολιτικής ορθότητας» είχε φανταστεί σημεία και τέρατα εξαιτίας του εντυπωσιακού τίτλου με το τρομολαγνικό περιεχόμενο. Και αυτό γιατί η αναφορά του Μπουκάλα (ο οποίος άφησε… μπουκάλα τους απαιτητικούς «αντιφασίστες» με τον υπερβολικό τίτλο που χρησιμοποίησε) αφορούσε τα «κατορθώματα» των χούλιγκαν στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου και διεξάγεται το Euro 2016.

Αφού «αμπελοφιλοσοφεί» ασύστολα, δίνοντας μάλιστα  και την σφοδρή υποψία ότι δεν κατέχει «μυρωδιά» από ποδόσφαιρο, παραδίδει μαθήματα… αξιοπιστίας και… αντικειμενικής πληροφόρησης, με το τελείωμα του άρθρου του όπου και αναφέρει τα εξής: «Εξαιτίας της ίδιας μήτρας, του μισαλλόδοξου σωβινισμού, το ISIS κατάφερε να γεννηθεί στη Γαλλία χωρίς καν να μετακινηθεί από την Ασία. Αρχικοί γεννήτορες και μαιευτήρες του υπήρξαν όσοι Άγγλοι οπαδοί διέσχισαν τη Μάγχη όχι για να δουν μπάλα αλλά για να ουρλιάξουν με μεθυσμένη αλαζονεία ”Πού είναι το ISIS;” , προσβάλλοντας έτσι με κτηνώδη σκαιότητα τους “προαιώνιους εχθρούς”: τους μισητούς Γάλλους. Ακολούθησαν τα γερμανικά ναζιστικά περιτρίμματα, που κατέφθασαν στη Γαλλία με χιτλερικά λάβαρα και τον φρικαλέο κρωγμό “Εισβάλαμε και πάλι”. Ιδεολογικοί συμμαχητές τους, καίτοι εθνικά αντίπαλοι, οι μακελάρηδες Ρώσοι νεοναζιστές».

Εκεί, λοιπόν, που περιμέναμε εκατόμβες θυμάτων, με το αίμα να ρέει άφθονο από τους αμέτρητους κομμένους λαιμούς των θυμάτων των αδίστακτων… ναζιστών που μιμήθηκαν τις πρακτικές του ISIS, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Μπουκάλας αναφέρεται στις σφαλιάρες (!) και τις καρεκλιές (!!) που ανταλλάσουν οι χούλιγκαν της Ρωσίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών…

Και όμως, μ΄ένα απύθμενο θράσος, αυτές τις καταδικαστέες αναμφισβήτητα αλλά αναμενόμενες δυστυχώς καταστάσεις, για όποιον γνωρίζει από ποδόσφαιρο και δεν θεωρεί την μπάλα ως το… αυγό του Κολόμβου, ο Μπουκάλας θεωρεί ότι «το ISIS κατάφερε να γεννηθεί στη Γαλλία χωρίς καν να μετακινηθεί από την Ασία», για να καταλήξει στο θριαμβευτικό συμπέρασμα, ότι δηλαδή: «Έχει λοιπόν και η Ευρώπη το δικό της ISIS: τους ναζιστόφρονές της. Που μοιράζονται τις ίδιες “αξίες” με το Χαλιφάτο: μίσος, αίμα, εξόντωση του άλλου· οποιουδήποτε άλλου»!

Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο Μπουκάλας πόσο εκτίθεται και γελοιοποιείται με κάτι τέτοιου είδους «αναλύσεις» είναι δικό του πρόβλημα. Η περίπτωση αυτή, όμως είναι ενδεικτική ότι η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» μπορεί να προκαλέσει τον γέλωτα ακόμη και σε πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως των δολοφόνων του ISIS. Εκεί που άλλοι «έβλεπαν» την περιβόητη «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω» να πραγματοποιεί «θαύματα», ο  Μπουκάλας αντιλαμβάνεται μεθυσμένους χούλιγκαν που «παίζουν ξύλο» ως… ευρωπαϊκή εκδοχή του ISIS!

Αναρωτιόμαστε, πάντως, ο Μπουκάλας τι… πίνει. Και εις ανώτερες «αναλύσεις»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paranoia-ths-politikhs-orthothtas-otan-oi-methusmenoi-chouligkan-sthn-galli#ixzz4BeI4UL2t

Exit mobile version