Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Με μνημόνια και υφεσιακά μέτρα δεν έρχεται ανάπτυξη – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του για τον αναπτυξιακό νόμο αρχικά σχολίασε την τροπολογία που κατέθεσε ο Μουζάλας, σημειώνοντας πως είναι αντισυνταγματική ενώ πολλά ερωτήματα προκύπτουν από το κατεπείγον της διαδικασίας.

Με την συγκεκριμένη τροπολογία ο υπουργός στοχεύει στην δημιουργία εκλογικής πελατείας και διογκώνει τα προβλήματα που απορρέουν από την λαθρομετανάστευση.

Αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που θα γίνει στην Μεγάλη Βρετανία και δήλωσε πως κανένας βουλευτής των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου δεν είπε κουβέντα για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην χώρα μας σε περίπτωση Brexit.

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της ΝΔ και στην πρόταση που έκανε για φοροαπαλλαγή των μεγάλων εταιριών τόνισε πως την χώρα την κυβερνάει μια Αριστερή καπιταλιστική κυβέρνηση και υπάρχει μια συμφωνία χαρακτήρων με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Κλείνοντας, είπε πως ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να περιμένει καμία ανάπτυξη εάν δεν αποτινάξει τον μνημονιακό ζυγό και δεν σταματήσει άμεσα η ψήφιση υφεσιακών μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-me-mnhmonia-kai-ufesiaka-metra-den-erchetai-anaptujh-binteo#ixzz4BgTDOSHh

Exit mobile version