Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κάθε… Πικραμμένος θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την Χώρα!

Ο κάθε... Πικραμμένος θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την Χώρα!

Η ταυτότητα των ατόμων, τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Μητσοτάκης είναι το μόνο (!) πρόσωπο το οποίο μπορεί να σώσει την Χώρα, είναι ενδεικτική του αδιέξοδου δρόμου στον οποίο βρίσκεται η Ελλάδα.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του 2012 Παναγιώτης Πικραμμένος με δηλώσεις του στο Bloomberg υποστήριξε ότι “Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κυριάκος αυτή τη στιγμή είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να σωθεί η χώρα”! Συνεχίζοντας, μάλιστα, το σκεπτικό του ο Πικραμμένος επεσήμανε πως “όταν είσαι ηγέτης, δεν ανακαινίζεις απλώς το παλιό σπίτι. Τα ανατινάζεις όλα και είτε κερδίζεις ή χάνεις το παιχνίδι”, για να συμπληρώσει την βεβαιότητά του ότι “Ο Κυριάκος θα κάνει ό,τι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα”.

Ο Μητσοτάκης έχει δικαίωμα να στηρίζεται από τον κάθε… Πικραμμένο. Αυτό το οποίο δεν μας εξηγεί, όμως, είναι τόσο το γιατί ο Μητσοτάκης είναι “το μόνο πρόσωπο” που θεωρείται ικανό να σώσει την Χώρα, όσο και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα σωθεί. Όταν μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πικραμμένος κάνει κριτική από την μνημονιακή σκοπιά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “τις άτολμες μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει η κυβέρνηση, δεν επαρκεί για να οδηγήσει την χώρα σε μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης”, τότε είναι φανερό πού το πάει ο “φαν” του νεοφιλελεύθερου κοσμοπολίτη Μητσοτάκη.

Στην “τολμηρή” και κυρίως πιστή ακολουθία των βάρβαρων μνημονιακών μέτρων, τα οποία θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης θα έχει το… θάρρος να τα προωθήσει καλύτερα σε σχέση με την νυν κυβέρνηση. Και τότε, όντως, ο νυν αρχιδερβέναγας της ΝΔ θα τινάξει τα πάντα στον αέρα χάνοντας το παιχνίδι και διαλύοντας ό,τι απέμεινε στην μνημονιακά κατεχόμενη Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kathe…-pikrammenos-thewrei-oti-o-mhtsotakhs-einai-o-monos-pou-mporei-na#ixzz4BgUQEEdH

Exit mobile version