Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Για ακόμη μια φορά ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος είπε τα πράγματα με το όνομα τους σε τηλεοπτικό σταθμό που ήταν καλεσμένος. Δεσμεύτηκε για την επιστροφή των σπιτιών που θα αρπάξουν τα ντόπια και ξένα κοράκια τονίζοντας ότι η αρπαγή θα γίνει με εξευτελιστικές τιμές έναντι της αξίας τους. Κατήγγειλε την αδιέξοδη και εγκληματική  πολιτική των μνημονίων που όλες φέρουν την υπογραφή εκτός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αυτών των γραφικών που φωνάζουν στο Σύνταγμα «παραιτηθείτε» . Πολλά συγχαρητήρια στον Αρχηγό των Ελλήνων! Καθίσταται σαφές εκ των παραπάνω οι λόγοι που έχουν αποκλεισμένη την Χρυσή Αυγή τα κανάλια των νταβατζήδων.

Αθανάσιος Κ.

Τα 2/3 των παγκόσμιων εξαγωγών στρατιωτικού υλικού γίνονται από χώρες του ΝΑΤΟ

Πολλοί “νεοέλληνες” που με ένα φραπέ στο χέρι και ύφος χιλίων καθηγητών παπαγαλίζουν ότι είμαστε “μπάσταρδοι” και απόγονοι τούρκων, Σλάβων και λοιπών επειδή παραμείναμε σκλαβωμένοι κάποια διαστήματα έχουν κάποια μελέτη να μας επιδείξουν; Κάποια στοιχεία ίσως; Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων του καθηγητή – γενετιστή Τριανταφυλλίδη είναι μόνο μια από τις δεκάδες μελέτες και εργαστηριακές έρευνες που έχουν κατά καιρούς γίνει και αποδεικνύει ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αλλά και τη φυλετική αδιάσπαστη συνέχεια μας. Το ότι μας έχουν στο στόχαστρο τους και με κάθε είδους μέτρα προσπαθούν να σταματήσουν την βιολογική συνέχιση (φορολόγηση παιδιών, αντικίνητρα για τεκνοποίηση, χυδαία πρότυπα που εμποδίζουν την έλευση νέων γενεών, μετανάστευση, αντικατάσταση πληθυσμού κλπ) νομίζω ότι επίσης λέει πολλά.  Κάθε λαός και κάθε κοινωνία έχουν τις ακμές τους και τις παρακμές τους και τις τελευταίες βιώνουμε έντονα στην εποχή μας.

Γρηγόρης Χ.

Κώστας Μπαρμπαρούσης: Έχετε μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι αδιανόητη η προπαγάνδα και το πως γεγονότα διαστρεβλώνονται με τρόπο που να μην θίγεται η «πολιτική ορθότητα» την οποία επιβάλλει η διεθνής τάξη πραγμάτων. Με αφορμή την δολοφονία πενήντα ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ, ακούσαμε κάθε λογής παράλογες διαπιστώσεις για τα αίτια αυτής της σφαγής. Φταίει η οπλοκατοχή, είπαν οι πολέμιοι της, μιας και επιδιώκουν τον αφοπλισμό των πολιτών από την όλο και αυξανόμενη εγκληματικότητα. Μάλιστα για να κάνουν το θέμα πιστευτό γύρισαν πενήντα χρόνια πίσω αθροίζοντας τα θύματα από τα όπλα. Αν πάντως άθροιζαν τα θύματα των τροχαίων, για το ίδιο χρονικό διάστημα, θα έσπευδαν απαγορεύσουν και τη χρήση οχημάτων. Έφτασε στο σημείο ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της πατρίδας μας, να καταδικάσει το ρατσισμό και την ομοφοβία. Κανείς όμως δεν είπε για την επιβολή της λαθρομετανάστευσης σε παγκόσμιο επίπεδο και τις καταστρεπτικές συνέπειες που έχει. Κανείς δεν μίλησε για το ποιος θέριεψε τον ISIS, μιας και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της αμερικανικής κυβέρνησης κατά δήλωση Μπρεζίνσκι. Μόνο οι Εθνικιστές μάχονται για την Πατρίδα τους και για το λόγο αυτό υπόκεινται σε κυνήγι μαγισσών από τα όργανα της παγκοσμιοποίησης.

Ν.Π.

Η πολιτική ορθότητα του Μπουκάλα βάπτισε τους μεθυσμένους χούλιγκαν ως «ευρωπαϊκό ISIS των ναζιστών»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-16-iouniou-2016#ixzz4BihURV16

Exit mobile version