Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κόρινθος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του δικηγόρου Ιωάννη Ζωγράφου σχετικά με τις εξελίξεις στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής με ακράδαντα στοιχεία απέδειξε περίτρανα την σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του Κινήματος μας, από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο και με εμπνευστή  τον Αντώνη Σαμαρά και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές για τα αναληθή επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι για να δυσφημήσουν και να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή, όπου όλα αυτά τα ψέματα καταρρέουν όχι μόνο με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου διεξάγεται η δίκη.

Αντιπροσωπία της Τ.Ο. Κορίνθου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εκπροσωπώντας το αίσθημα κάθε Έλληνα πατριώτη και εθνικιστή βρέθηκε όπως κάθε χρόνο στο μνημόσυνο της Στιμάγκας, τιμώντας τα εκατοντάδες θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας που σφαγιάσθηκαν άνανδρα κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου (1944).

Η απουσία πολιτικών κομμάτων και των Αρχών του τόπου ήταν για άλλη μια φορά ηχηρή, δείχνοντας πως οι εκπρόσωποι του “συνταγματικού” τόξου προάγουν τη λήθη και την παραχάραξη της Ιστορίας και της Εθνικής μας μνήμης. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν ξεχνούν και θα είναι παρόντες σε όλα τα Εθνικά καλέσματα τιμώντας όσους έπεσαν υπερασπίζοντας τα ιερά και τα όσια της φυλής μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn519#ixzz4BiiU7A3f

Exit mobile version