Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εκφυλισμός της ανθρώπινης ύπαρξης σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο

Ο εκφυλισμός της ανθρώπινης ύπαρξης σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο

Η προσπάθεια διαστρέβλωσης των φυσικών χαρακτηριστικών τα οποία η Θεία Πρόνοια έδωσε στο ανθρώπινο είδος (όπως και σε κάθε άλλο είδος), δηλαδή του αρσενικού και του θηλυκού, δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα.

Στην εφημερίδα “Εστία” κάτω από τον τίτλο “Ακύρωση του φύλου προωθεί η Βρεταννία” και υπότιτλο “Μία απίθανη κρατική πολιτική στα σχολεία” διαβάζουμε, τα εξής: «Έκπληξις και απορία δημιουργείται από κάποιες κρατικές πολιτικές που υιοθετούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε επίπεδο μαθητών σχολείου, προκειμένου να εμπεδωθεί η αντίληψις του “ουδέτερου φύλου”. Συγκεκριμένως, αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες ώστε να επιτραπεί ή να υπάρξει παρότρυνσις στα αγόρια να φορούν φούστες και στα κορίτσια ανδρικά παντελόνια, στο πλαίσιο πολιτικών για την εμπέδωση του “ουδέτερου φύλου”. Ήδη από χρόνια σε σκανδιναβικές χώρες έχει υιοθετηθεί στις σχολικές αίθουσες διδασκαλίας το “ουδέτερο γένος”, δηλαδή ο καθηγητής να απευθύνεται στους μαθητές ή τις μαθήτριες χωρίς να χρησιμοποιεί αρσενικό ή θηλυκό πρόθεμα. Αλλά μόνον ουδέτερο πρόθεμα. Είναι λογικό πολλοί από τους αναγνώστες, αφού υπερβούν το αρχικό σοκ, να συνδυάσουν τέτοιου τύπου πολιτικές με τις διαδηλώσεις “Gay Pride” όπως και η πρόσφατη στην Αθήνα, όπου κυριάρχησαν ως συνθήματα από τις κοινότητες των ομοφυλοφίλων “άνδρας δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι”, ή το ακριβώς αντίστοιχο για τις γυναίκες. Οι παρά φύσιν αυτές πολιτικές αρνήσεως των φύλων έχουν έναν φριχτό αντίποδα. Τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Ορλάντο με την μαζική δολοφονία θαμώνων του μπαρ για ομοφυλοφίλους. Αλλά ποια η σκοπιμότης πίσω από την εμπέδωση του “ουδέτερου φύλου”; Ουσιαστικά, έχει μελετηθεί ότι, όταν τα ταμπού των φύλων μεταξύ ανδρών και γυναικών εκλείψουν, κλάδοι της βιομηχανίας και των πολυεθνικών, όπως αυτές των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, ενδύσεως και πολλών άλλων, κυριολεκτικά βλέπουν τις πωλήσεις τους να απογειώνονται. Ο “μαζάνθρωπος” με “ουδέτερο φύλο” είναι δηλαδή ο καλύτερος καταναλωτής…».

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η νομική αναγνώριση φύλου, η οποία μάλιστα “αποτελεί και προτεραιότητα για την κυβέρνηση”, δεν αποτελεί εγχώρια “πατέντα”. Τα ίδια ισχύουν και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σ’ άλλες χώρες. Οι διάφορες πολιτικές σκοπιμότητες χρησιμοποιούν την εξουσία που κατέχουν, ώστε με νομικούς ακροβατισμούς να υπερβούν τις αλήθειες της Φύσης. Εξού και το κεντρικό σύνθημα του φετινού “Gay Pride”, περί ανδρών και γυναικών που “γίνονται” και δεν “γεννιούνται”, το οποίο σε άλλες εποχές θα ήταν απλώς αδιανόητο έστω και ως σκέψη. Σήμερα, επιβάλλεται με νομική πρωτοβουλία και πολύ πιθανόν να θωρακιστεί σύντομα με ποινικές κυρώσεις για όποιον δεν… συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της “πολιτικής ορθότητας”.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι αυτό το “τσουνάμι” διαστρέβλωσης ακόμη και των φυσικών χαρακτηριστικών του ανθρώπου, που επιχειρεί άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ, το επικροτεί έμμεσα και η ΝΔ. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να το καταργήσει, αν τυχόν ανέλθει στην εξουσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-koinh-diastreblwsh-twn-fusikwn-charakthristikwn-tou-anthrwpou-se-ellada-k#ixzz4BlbAXr00

Exit mobile version