Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενοχλήθηκε το κελφτοΠασόκ από την αναφορά της Χρυσής Αυγής στους Κούρδους – Τον Οτσαλάν τον ξεχάσανε;

Η συνεχής εποικοδομητική παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την Ευρωβουλή, με την σθεναρή αντίστασή της στα σχέδια όσων επεξεργάζονται αρνητικές σκέψεις για την Πατρίδα μας να επεκτείνεται και να ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, φαίνεται ότι ενοχλεί σφόδρα τους εκπροσώπους του εγχώριου δημοσιογραφικού και πολιτικού κατεστημένου.

Στην μπομπολοφυλλάδα “Έθνος” δημοσιεύθηκε το εξής σχόλιο: «Ανάμεσα στα πολλά απίθανα (και προκλητικά) που έχουν πει κατά καιρούς οι χρυσαυγίτες, συγκαταλέγονται πλέον και οι χθεσινές δηλώσεις του ευρωβουλευτή Γ. Επιτήδειου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν τα μέλη της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου με τον ηγέτη του κουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP), Σ. Ντεμιρτάς, επιχείρησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να συγκρίνει τον αγώνα του κουρδικού λαού με τη… δίωξη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης! Απάντηση στον εξωφρενικό ισχυρισμό του χρυσαυγίτη έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για “πρόσκληση και προσβολή στον κουρδικό λαό”».

Ως “πολλά απίθανα (και προκλητικά)” είναι προφανές ότι το “Έθνος” θεωρεί την συνέπεια με την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξυπηρετεί τα Εθνικά Συμφέροντα, κάτι που έχουν απεμπολήσει πλήρως όλες οι δυνάμεις του “συνταγματικού τόξου” που τυγχάνουν συνεχούς προβολής από την συγκεκριμένη φυλλάδα (και όχι μόνον). Όσο για τον… θιγμένο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που έκανε λόγο για “πρόκληση και προσβολή στον κουρδικό λαό”, να του πούμε ότι ο χαρακτηρισμός ταιριάζει “γάντι”, αν θεωρήσουμε όμως ότι αυτός που προσέβαλε βάναυσα τους Κούρδους είναι το ΠΑΣΟΚ.

Να του θυμίσουμε του ανιστόρητου πασόκου ότι ο ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν παραδόθηκε ουσιαστικά στην τουρκική κυβέρνηση το 1999 από το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση Σημίτη. Γι’ αυτό, ένα τεράστιο ηθικό και πολιτικό ΣΚΑΣΜΟΣ είναι η καλύτερη απάντηση στον θρασύτατο ευρωβουλευτή του ετοιμοθάνατου ερειπίου του ΠΑΣΟΚ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thichthke-to-pasok-gia-thn-anafora-ths-chrushs-aughs-sthn-eurwboulh-gia-tou#ixzz4BmJjjws2

Exit mobile version