Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Απίστευτα ανθελληνική η δήλωση του συμβούλου Μητσοτάκη! Η Αγία Σοφία είπε είναι ισλαμικό μνημείο εδώ και αιώνες. Τέκνο του αντεθνικού κοσμοπολιτισμού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπέρμαχος φλογερός της παγκοσμιοποίησης, του ενιαίου κόσμου, των μνημονίων, της εθνικής αποδόμησης, της ατέρμονης λιτότητας. Αδιάφορος παγερά για την πατρίδα, για την ελληνική ιστορία, για την ορθόδοξη πίστη, για τα κορυφαία θρησκευτικά της σύμβολα.  Ανύπαρκτος και αδιάφορος, την ώρα που οι Τούρκοι εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας σε εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές ζητάν επίμονα την Πατρίδα μας πίσω, θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν χαμένες αλλά αλύτρωτες Πατρίδες που υπομονετικά περιμένουν να επιστρέψουν στην αγκαλιά της μητέρας Πατρίδας.

Σ.Μ.

Νίκος Μίχος: Στο απυρόβλητο τα σκάνδαλα του αντισυνταγματικού τόξου – Δεν μας φοβίζουν οι πολιτικές διώξεις!

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μαθαίνουν την πολιτική απατεωνιά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιμούμενοι τους μασονοδεξιούς και τους πασόκους που έκαναν το άσπρο μαύρο για να πείσουν τους Έλληνες ότι το μνημόνια είναι ευκαιρία για την πατρίδα μας. Σε μια δήλωση που θα ζήλευε ο πλέον αετονύχης προέβη ο Μπαλαούρας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:”Δεν θα φέρουμε ομαδικές απολύσεις. Θα φέρουμε εργασιακή δημοκρατία στην εργασία”. Δύσκολα υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τη πολιτική αλητεία τόσου του ιδίου αλλά και όλων αυτών που προσπαθούν πείσουν τους ¨Έλληνες ότι η αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων έχει προοπτική.

Θ.Τ.

Φιάσκο η συγκέντρωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Παραιτηθείτε όλοι να ησυχάσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ δήλωσε στον Χατζηνικολάου, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα καταργήσει κόμματα και εκλογές, όταν αναλάβει -λέμε τώρα- την εξουσία. Δεν σχολιάζω τη στάση των παριστάμενων δημοσιογράφων, αφού είναι δικό τους παιδί του συστήματος, αλλά ρε Κουτσούμπα, όταν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πήγαν να μπουν στη βουλή, γιατί έβαλες τα κνατ να την φυλάξουν; Δεν είστε τίποτα άλλο, παρά μία ανώνυμη εταιρεία, ασφαλιστική -αριστερή- δικλείδα ασφαλείας, του νεοφιλελευθερου αχταρμά, που καταστρέφει τους Έλληνες.

Μιχάλης Π.

Τα αμείλικτα νούμερα του λαθρομεταναστευτικού: 1,19 εκατομμύρια “πρόσφυγες” ζητούν μετεγκατάσταση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-17-iouniou-2016#ixzz4BonLRlxu

Exit mobile version