Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Καβάλα, Αθήνα

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στην προδοτική εξωτερική πολιτική των συριζαίων και στα αντιλαϊκά μέτρα κατά των Ελλήνων.

Στηλίτευσε την στάση της Νέας Δημοκρατίας που διατείνεται ότι κάνει αντιπολίτευση ενώ στην ουσία στηρίζει την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ και υπερψηφίζει πολλά νομοσχέδια. Η συναγωνίστρια Ζαρούλια σχολίασε μεταξύ άλλων το λαθρομεταναστευτικό που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση Σαμαρά και την συνωμοσία της σιωπής των ΜΜΕ κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.  

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ Καβάλας αναφέρθηκε στην εθνικιστική κυβέρνηση του Ι. Μεταξά που είχε δώσει λύση πριν περίπου 70 χρόνια στο εργασιακό ζήτημα. Αυτή την στιγμή μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση περνάει τα δυσχερέστερα φιλελεύθερα μέτρα που επιδεινώνουν την εργασιακή σχέση του εργάτη με τον εργοδότη. Αυτό φαίνεται στην Καβάλα στην περίπτωση της ΒΦΛ όπου με την κατάργηση της συλλογικής σύμβασης και την υπογραφή των νέων ατομικών συμβάσεων οι εργαζόμενοι βλέπουν μια μείωση των μισθών τους μέχρι 40%.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: “Αλέξανδρος ο Μέγας”. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπάνιες πτυχές από την σύντομη, αλλά και συναρπαστική ζωή του Μεγάλου Στρατηλάτη των Ελλήνων, όπου νεότατος, και με μόλις 50.000 στρατιώτες κατόρθωσε όχι να υποτάξει την τότε περσική Αυτοκρατορία, αλλά να κατακτήσει όλον τον γνωστό κόσμο της αρχαιότητας. Ο Μέγας Αλέξανδρος , εκτός από Μέγας Στρατηλάτης, ήταν και φορέας του Μεγάλου Ελληνικού Πολιτισμού στις χώρες όπου κατακτούσε, και όπου δίκαια έχει μείνει στην παγκόσμια ιστορία ως ο Μέγιστος των Ελλήνων.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn520#ixzz4Bono0dxw

Exit mobile version