Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρύβεται η Περιφερειακή Αρχή στο μείζον ζήτημα παραχώρησης του Ελληνικού

Κρύβεται η Περιφερειακή Αρχή στο μείζον ζήτημα παραχώρησης του Ελληνικού

Στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα παραχώρησης της εκτάσεως του Ελληνικού σε εταιρία ιδιωτών υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ.

Μία συζήτηση η οποία εξελίχθηκε σε παρωδία, αφού η μεν περιφερειάρχης κa. Δούρου επέλεξε να μην είναι παρούσα, το δε προεδρείο το τοποθέτησε ως 7ο θέμα προς συζήτηση χωρίς καν να συνοδεύεται από κάποιο σχετικό έγγραφο επιχειρώντας παράλληλα εντελώς αιφνιδιαστικά να το συμπληρώσει και από αντίστοιχο ψήφισμα!

Η παράταξη μας σύσσωμη αποχώρησε από αυτή την ευτελή διαδικασία, η οποία όχι μόνο προσβάλλει τους Έλληνες συμπολίτες μας αλλά ταυτόχρονα υποβαθμίζει βάναυσα την ίδια την λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Ευκαιρίας δοθείσης όμως να υπενθυμίσουμε στην «πρωτοδεύτερη φορά αριστερά» πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελούσε προεκλογικά άλλη μία κόκκινη γραμμή τους και σημαία ευκαιρίας για «αριστερό επαναστατιλίκι» και αντιμνημονιακές κορώνες,, πράγματα βέβαια τα οποία πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν όταν οι «σύντροφοι» της Κουμουνδούρου γεύθηκαν την εξουσία.

Καταγγέλλουμε για άλλη μία φορά την περιφερειακή αρχή για δημιουργία εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού του λαού μας σε μία περίοδο κατά την οποία όφειλαν τουλάχιστον μία ειλικρινή συγνώμη (μαζί με τις παραιτήσεις τους βέβαια) αντί να συνεχίζουν να εμπαίζουν τον κόσμο που τους εμπιστεύθηκε για «να σκίσουν τα μνημόνια» .

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» μακριά από άθλιες πολιτικές τακτικές υφαρπαγής ψήφου και αντίστοιχες κυβιστήσεις δηλώνει για πολλοστή φορά πως τέτοιες συμφωνίες εναντίον του λαού μας και του εθνικού συμφέροντος δεν είναι δεσμευτικές για τους Έλληνες Εθνικιστές και θα συνεχίζουμε με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο την ανατροπή τους.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krubetai-h-perifereiakh-archh-sto-meizon-zhthma-parachwrhshs-tou-ellhnikou#ixzz4BqqwPE7x

Exit mobile version