Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ακόμη μια υπαναχώρηση από τις θέσεις της πρώτης φοράς αριστεράς. Ετοιμάζονται να πουλήσουν τις εταιρείες υδάτων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες έχουν μπει  στο στόχαστρο των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό θα σημαίνει αύξηση της τιμής του κοινωνικού αγαθού του νερού κάτι που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στους πολίτες που βλέπουν τα εισοδήματα τους να μειώνονται, ενώ παράλληλα να εκτοξεύεται στα ύψη το κόστος ζωής. Η πρακτική αυτή είναι αποτυχημένη, με δεδομένο ότι όπου ιδιωτικοποιήθηκε το νερό υπήρξε πολύ μεγάλη αύξηση της τιμής του ενώ υπήρξαν μεγάλες εκπτώσεις στη ποιότητα του με δεδομένο ότι οι πολυεθνικές ενδιαφέρονται για μεγάλο κέρδος και τίποτα άλλο. Η πατρίδα μας για τα καλά έχει περιέλθει στα νύχια της διεθνούς τοκογλυφίας και μόνο το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής μπορεί να δώσει τη μάχη για μια Ελλάδα για τους Έλληνες.

Ν.Π.  

To Brexit, η Ευρώπη και οι τοκογλύφοι

BREXIT – GREXIT και γενικά exit, το ευρώ είναι ένα εικονικό νόμισμα και δεν μπορεί να είναι κανένας σίγουρος ότι θα συνεχίσει να υπάρχει. Επίσης δεν αντιστοιχεί σε κράτος – φορέα. Βεβαίως η Μεγάλη Βρετανία έχει δύο παραμέτρους που δεν μπορούμε να μην δούμε. Η μία είναι πως έχει εθνικό νόμισμα και η δεύτερη είναι βασική σύμμαχος των ΗΠΑ και ενδεχομένως εκτελεί εντολές της. Είναι γνωστό επίσης πως υπάρχει μια απόρρητη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ η λεγόμενη ΤΤΙP και μια σειρά ακόμα συμφωνιών επίσης απόρρητων πράγμα που σημαίνει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επίσης τίποτα δεν είναι ίδιο με τις άλλες χώρες, μιας και μετά την Μεγάλη Βρετανία απέσυρε την αίτηση ένταξης και η Ελβετία. Όλα αυτά οδηγούν με ασφάλεια σε ένα συμπέρασμα: ανταγωνιστικά οι Βρετανοί “έχασαν” το παιχνίδι της εξουσίας και δείχνουν τα δόντια τους πλέον. Ο νέος ηγήτορας ή δυνάστης είναι η Γερμανία, οι ΗΠΑ πιέζουν για ευνοϊκότερη και περισσότερο υποτελή Ευρώπη. Οι λαοί δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα έχουν ήδη δηλώσει υποταγή και η Νότια Ευρώπη σύντομα θα χάσει και τυπικά την εθνική της ανεξαρτησία. Τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης δείχνουν το μέλλον ώστε η Ευρώπη να γίνει ξανά  μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων που απαιτούν έναν μαζάνθρωπο χωρίς ταυτότητα και φύλο.

Γ.Π.

Έλληνες Γιατροί: Χωρίς ΕΚΑΒ η νησιωτική Ελλάδα εν όψει θερινής περιόδου

Οι τιμές του χρυσού και του αργύρου ανέβαιναν συνεχώς, εδώ και δέκα μέρες που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν έξοδο της Βρετανίας από την ευρωπαϊκή ένωση. Αυτό διακόπηκε λίγες ώρες μετά την «αυθόρμητη» δολοφονία της βρετανίδας βουλευτού. Πόσο ασήμαντοι θεωρούμαστε  μπροστά στα σχέδια της διεθνούς τοκογλυφίας που έχουν μετατρέψει σε θεότητα το χρήμα παίζοντας στο πορνείο του καπιταλισμού που λέγεται χρηματιστήριο τις ζωές, την εργασία και την αξιοπρέπεια όλων των Εθνών. Για αυτό χρειάζεται η Ευρώπη δυνατά έθνη και όχι δυνατούς τραπεζίτες!

Χ.Φ.

17 Ιουνίου 1953: Η Λαϊκή εξέγερση στην Ανατολική Γερμανία και η χυδαιότητα του «Ριζοσπάστη»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-iouniou-2016#ixzz4BstNli8T

Exit mobile version