Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ!

 

Μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στα Εξάρχεια και μάλιστα ώρες πρωινές, δολοφονήθηκε ένας Αιγύπτιος έμπορος ναρκωτικών από αγνώστους που διέφυγαν ανενόχλητοι σε μία περιοχή η οποία θα έπρεπε να αστυνομεύεται αυστηρά. Καθώς φαίνεται το άβατο των Εξαρχείων συνεχίζει να υπάρχει και μη λένε λέξη επ’ αυτού οι “σωτήρες” από πλευράς Ν.Δ. γιατί το άβατο υπήρχε και επί των ημερών τους.

Αυτό το οποίο μας έκανε κατάπληξη είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο νεκρός είχε συλληφθεί πέντε φορές κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα σε κάθε μία εκ των συλλήψεών του είχε δώσει και διαφορετικά στοιχεία ταυτότητος! Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Ελλάδα; Καλά, την πρώτη φορά, τον άφησαν ελεύθερο…  Με πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και δεν τον είχαν απελάσει από την χώρα!!!

Ύστερα λένε εμάς κινδυνολόγους που γράφουμε και τονίζουμε ότι η χώρα μας είναι ακυβέρνητη πολιτεία και ο λαός έχει αφεθεί απροστάτευτος στο έλεος των εγκληματιών.

“Υ”

Exit mobile version