Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τελικά τώρα που το σκέφτομαι ξανά, όντως, εμείς οι Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, όλοι όσοι κάναμε το πρώτο βήμα να βγούμε από το σάπιο σύστημα και να το πολεμήσουμε είμαστε “εγκληματίες” για τους συστημικούς διότι διαπράξαμε ένα “έγκλημα” και μαχόμαστε για το δεύτερο. Ο πρώτος που σκοτώσαμε είναι αυτός ο μικρός παιχνιδιάρης, αχόρταγος, αδίστακτος υλιστικός εαυτός μας που εμφυτεύτηκε βαθιά μέσα στη συνείδηση μας. Που μας κάνει να πεταρίζουμε στην θέα ενός πανάκριβου αυτοκινήτου, ενός σπιτιού με όλες τις ανέσεις και περισσότερο απ’ όλα μας συμβουλεύει πως αυτά πρέπει να αποκτηθούν με κάθε τίμημα ακόμη και την ίδια μας την ψυχή. Άλλοι το κατάφεραν και άλλοι είμαστε στην προσπάθεια. Όταν το καταφέρεις αυτό, αυτόματα κατατάσσεσαι στους επικίνδυνους για αυτό το σύστημα. Βλέπεις δεν υπάρχει πιο βαριά αλυσίδα απ’ τον εξαναγκασμό που δημιουργεί ο υλισμός και όταν την σπάσεις πρέπει να εξοντωθείς για να μην ξυπνήσεις και άλλους. Το δεύτερο έγκλημά μας είναι η απόπειρα μας να ξεριζώσουμε και να διώξουμε τους υπαίτιους για τη σημερινή κατάντια της χώρας, της Ευρώπης, του πλανήτη ολόκληρου. Τους καταστροφείς των εθνών, τους δεσμώτες και πολέμιους όχι μόνον του Έλληνα αλλά και της ελληνικής κουλτούρας και κοσμοθέασης, κατ’ επέκταση δηλαδή του δυτικού πολιτισμού όπως αυτός διαμορφώθηκε από ανθρώπους με Ελληνική παιδεία και πανανθρώπινες αξίες. Το ζήτησαν 500.000 Έλληνες και ξαφνικά έχει αναφλεγεί ολόκληρη η γηραιά ήπειρος. “Εγκληματίες” παντού και ένα σύστημα που πασχίζει σαν πληγωμένο θηρίο να χτυπήσει τυφλά οπουδήποτε για να γλυτώσει. Χιλιάδες χρόνια προσπαθούν, κοινωνικοί διαχωρισμοί, χρηματοπιστωτικές φυλακές, ηλεκτρονική λοβοτομή μέσω ΜΜΕ, σάπιες ιδεολογίες. Τίποτα όμως. ‘Ηρθε η ώρα για την πλήρη Αντεπίθεση.

Μάκης Τ.

Πέτυχε η πρώτη πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ – Σύριζα!

Μερικές φορές νομίζω  ότι δεν υπάρχει σωτήρια.  Ακόμη και οι άχρηστοι αριστεροί να φύγουν θα έρθουν οι μνημονιακοί μασονοδεξιοί και θα γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά ο κόσμος δυστυχώς πιστεύει ακόμη την προπαγάνδα των καναλιών δηλαδή την φωνή των πολιτικών απατεώνων που έφεραν την Ελλάδα στα χάλια τα σημερινά. Να είστε καλά για να συνεχίσετε όσο μπορείτε. Είμαι αγρότης βλέπω την παραγωγή μου να μειώνεται λόγω καιρικών συνθηκών μαζί και το εισόδημα μου. Οι φόροι αβάσταχτοι και η κατάσταση όσο συνεχίζουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη για όλους τους Έλληνες εκτός ασφαλώς γι΄ αυτούς που περνάν ζωή χαρισάμενη.

Νίκος

Η δήθεν «αντισυστημική αριστερά» και η Χρυσή Αυγή

Οι Έλληνες πεθαίνουν της πείνας και τα άθλια κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιχορηγούνται από το δημόσιο με χιλιάδες ευρώ! Τα μεγαλοαστικά κλεπτοκρατικά κόμματα των πολλαπλών ταυτοτήτων και των εναλλασσόμενων ρόλων. Επιχορηγούνται και αμείβονται από τον κρατικό κορβανά, για το αντιλαϊκό και αντεθνικό πρόσωπό τους. Για να επιβάλλουν τον πολυπολιτισμό εξαφανίζοντας τους Έλληνες. Το μόνο κόμμα που δεν λαμβάνει επιχορήγηση είναι η Χρυσή Αυγή, όχι για τις ανοησίες που ισχυρίζονται αλλά γιατί ήταν η μόνη που την επέστρεφε στους Έλληνες με κοινωνικές δράσεις.

Σ.Μ.

Στην Γερμανία οι μαθήτριες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από λαθρομετανάστες σιωπούν, για να μην χαλάσει η εικόνα των “προσφύγων”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-19-iouniou-2016#ixzz4C1ITv1f9

Exit mobile version