Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμο το τουρκικό κόμμα στην Γερμανία – Σύντομα και στην Ελλάδα!

Έτοιμο το τουρκικό κόμμα στην Γερμανία - Σύντομα και στην Ελλάδα!

Γράφει ο Αντίοχος

Δικό τους κόμμα επιχειρούν να ιδρύσουν οι Τούρκοι της Γερμανίας (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει την γερμανική υπηκοότητα – περίπου 3 εκατομμύρια!), με αφορμή την απόφαση του γερμανικού κοινοβουλίου να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Αρμενίων και με αιτία το αναπάντεχο (λόγω της καταιγιστικής προπαγάνδας της… πολιτικής ορθότητας) ξύπνημα μεγάλης μερίδας του γερμανικού λαού κατά της ισλαμοποίησης της χώρας.

«Είμαστε αντίθετοι σε μια επεκτατική μεγάλη Ευρώπη και αντίθετοι σε μια επιθετική πολιτική γειτονίας» αναφέρεται στην αρχική έκδοση του Προγράμματος του κόμματος. Στο Πρόγραμμα επισημαίνεται ακόμη ότι το κόμμα επιθυμεί μια Γερμανία «με αυτοπεποίθηση, σεβασμό στην παράδοση, ανοιχτή στον κόσμο, πολυθρησκευτική, πολυεθνοτική, η οποία φροντίζει για έναν υγιή πατριωτισμό και εθνική υπερηφάνεια, αντί να πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, μια Γερμανία που θα διαδραματίζει έναν εποικοδομητικό και σταθεροποιητικό ρόλο, αντί να στρέφεται εναντίον άλλων χωρών ως γυμνασιάρχης».

Κι αν σας προβληματίζει η είδηση κι αναρωτιέστε αν θα συμβεί κι εδώ κάτι παρόμοιο, σας πληροφορούμε πως οι τουρκόψυχοι της Θράκης μας το έχουν έτοιμο (είναι το διαβόητο DEB), αν καταφέρει ο ψευτοπατριώτης Καμμένος να επιβάλλει την μείωση του εκλογικού ορίου από το 3 στο 2%, στον νέο εκλογικό νόμο, μπας και διασωθεί πολιτικά!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diko-tous-komma-ftiachnoun-oi-tourkoi-sthn-germania-suntomws-ki-edw#ixzz4C3VGLYYY

Exit mobile version