Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίδαγμα «αντιρατσισμού» από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ στη Λέσβο – Για την Σύμβαση που καταπατούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ούτε λέξη!

Δίδαγμα «αντιρατσισμού» από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ στη Λέσβο - Για την Σύμβαση που καταπατούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ούτε λέξη!

Στην Λέσβο βρέθηκε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, προκειμένου να στηθεί άλλη μία «αντιρατσιστική» πανήγυρις πάνω στις πλάτες των κατοίκων του νησιού, των οποίων η ζωή έχει κακοποιηθεί βάναυσα από τις στρατιές των «προσφύγων» και των «αλληλέγγυων» υπερασπιστών τους.

Μέχρι στιγμής από την Λέσβο έχουν παρελάσει στρατιές τηλεαστέρων, θρησκευτικών ηγετών και πολιτικάντηδων, όλοι κατέχοντες ένα κοινό μήνυμα: «Κρατήστε τους κάτοικοι της Λέσβου, για να μην έρθουν στα σπίτια τα δικά μας».

Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έφερε και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, ο οποίος είπε ότι η Λέσβος είναι το «νησί της ειρήνης» και ότι οι κάτοικοι της Λέσβου «δίνουν το καλύτερο παράδειγμα». Βεβαίως ο υποψιασμένος αναγνώστης θα αναρωτηθεί πού ήταν ο Μπαν Κι Μούν όταν οι τζιχαντιστές έριχναν χημικά σε παιδάκια; Πουθενά δεν ήταν, αφού τότε έπρεπε να συκοφαντηθεί το καθεστώς Άσσαντ για να γίνουν τα χατήρια των αμερικανοσιωνιστών.

Πού ήταν ο Μπαν Κι Μούν όταν κακοποιούσαν την Μυρτώ ή δολοφονούσαν τον Καντάρη και τον Λαζανά; Πουθενά, γιατί οι επιταγές του καθεστώτος είναι η παγκοσμιοποίηση και η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, ακόμα και αν έχει ως συνέπεια την έξαρση της εγκληματικότητας.

Τέλος, πού ήταν ο Μπαν Κι Μουν όταν η κυβέρνηση Σαμαρά και σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου σέρνουν σε δίκη, άνευ στοιχείων και άνευ κατηγορητηρίου, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, κατά παράβαση Σύμβασης του Οργανισμού στον οποίο προΐσταται;

Το συμπέρασμα είναι το εξής ένα και βιβλικό: Ουαί δεν υμίν (Γενικοί) Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/didagma-antiratsismou-apo-ton-g.g.-tou-ohe-sth-lesbo-gia-thn-sumbash-pou-ka#ixzz4C3W61pEz

Exit mobile version