Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Ανατολική Αττική

Το Σάββατο 18.06.2016 πριν το μεσημέρι κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλο, πραγματοποίησε εκτεταμένη δράση στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Οι συναγωνιστές, με την θερμοκρασία κοντά στους 40 βαθμούς, μοίρασαν έντυπο υλικό και την εφημερίδα του Κινήματος τυγχάνοντες, στην “δύσκολη” πόλη του Αμαρουσίου, της εγκάρδιας αποδοχής των συμπολιτών μας. Η δράση των συναγωνιστών απέδειξε, ακόμη μία φορά, ότι ο αγώνας για την τελική Νίκη των ιδεών της Χρυσής Αυγής δεν σταματά ποτέ και δεν εμποδίζεται ούτε από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ούτε από τον εκφοβισμό των παρακρατικών περί δήθεν “δικών” τους περιοχών.

Την Πέμπτη,16 Ιουνίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση με θέμα ” Εθνικισμός για έναν νέο τρόπο ζωής “. Η Συναγωνίστρια στην αρχή της ομιλίας της εξήγησε την έννοια του Εθνικισμού λέγοντας μας πως είναι η ενεργητική έκφανση του Πατριωτισμού, η οποία ταυτίζεται άμεσα με το Έθνος και την Φυλή μας. Εν συνεχεία, αναλύοντας μας την ζωή του πραγματικού Εθνικιστή, μας είπε ότι αυτή πρέπει να είναι ταυτόσημη με την αέναη δράση υπέρ των Εθνικών Ιδανικών, αφού ο Εθνικισμός δεν έχει καμία σχέση με τις ιδεολογίες που στηρίζονται σε ανύπαρκτες θεωρίες και δεν είναι δυνατή η πρακτική μετουσίωση τους.

Επίσης τόνισε πως ο Εθνικιστής, έχοντας Αρετή και Τιμή, σέβεται τον Σύντροφό του στον Αγώνα και μεριμνά για αυτόν χωρίς να έχει προσδοκίες για ίδιον όφελος! Τελικά, τόνισε με πυγμή ότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε ως σκοπό να απομακρύνουμε τον Ελληνικό Λαό από την ιδιοτέλεια και τον εγωισμό του και να τον στρέψουμε στον ανθρωπισμό και την αλληλοβοήθεια προς τους Συμπατριώτες μας, μακριά από έχθρες, κοινωνικές αναταράξεις και μίσος, ώστε όλοι μαζί οι Έλληνες αδελφωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για την Πατρίδα μας! Πριν την λήξη της εκδήλωσης άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn523#ixzz4C8547f00

Exit mobile version