Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υποκρισία των φιλελεύθερων της ΝΔ μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας από την Αριστερά

Η υποκρισία των φιλελεύθερων της ΝΔ μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας από την Αριστερά

Γράφει ο Νίκος Κούζηλος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το βήμα το 10ου συνεδρίου της ΝΔ ανακοινώσε τα βασικά σημεία της φιλελεύθερης παράταξης. Μεταξύ άλλων πρότεινε να υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες, φορολογικά κίνητρα που δίνουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες για νέες επενδύσεις.

Υποκριτικό να μιλάει η ΝΔ για επενδύσεις, μία παράταξη που έκανε την αρχή του ξεπουλήματος της χώρας μας. Ότι ξεπουλάει τώρα ο Σύριζα την αρχή την έκανε η ΝΔ, με αγγλικό δίκαιο.

Υποκριτικό είναι να μιλάει για φορολογικά κίνητρα αφού η ΝΔ ψήφισε μαζί με το «υποτακτικό τόξο» τον Αύγουστο του 2015 το νέο αριστερό μνημόνιο, υποκριτικό είναι να μιλάει για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και το φορολογικό καθεστώς τους. Ξέχνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Μπίλντερμπεργκ ότι υπηρετεί τα μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων.

Επίσης ζητάει δυναμική αντιμετώπιση των κόκκινων δάνειων. Σε όλα ναι ψήφιζε δίνοντας τα δάνεια του Ελληνικού λαού, επί Σαμαρά, στα κοράκια. Δηλαδή πώληση κόκκινων δάνειων και πλειστηριασμοί της περιουσίας των Ελλήνων. Προτείνει την επίσπευση των ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων. «Τα σκουπίδια είναι χρυσός, είναι χρήμα» φωνάζουμε σε όλα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

Το ξεπούλημα συνεχίζεται και η φιλελεύθερη ΝΔ συνεχίζει την υποκριτική της πολιτική. Η λύση είναι μια παρατηθείτε, μπολσεβίκοι και καπιταλιστές νεοταξίτες υποτακτικοί, η Ελλάδα δεν παραδίδεται. Ο Έλληνας έχει καταλάβει την υποκρισία σας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-upokrisia-twn-fileleutherwn-ths-nd-mprosta-sto-jepoulhma-ths-chwras-apo-t#ixzz4C8Sr3s00

Exit mobile version