Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Κυριακή απόγευμα σήμερα 19 Ιουνίου και στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, του Τσίπρα, του Καμμένου, του πρώην κνίτη Τσακνή και του πρώην πράσινου Ταγματάρχη η δημοσιογράφος Έλενα Κατρίτση φιλοξενεί την επίσης αριστερή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη. Η ερώτηση της πρώην δημοσιογράφου του ΜΕΓΚΑ προς την τραγουδίστρια είναι ποια η γνώμη σας για την Χρυσή Αυγή ένα φασιστικό, ρατσιστικό κόμμα, ειδικά τώρα που υπάρχει το μεταναστευτικό ρεύμα. Σαν Έλληνας Πατριώτης φορολογούμενος που πληρώνω την κρατική κομμουνιστική ΕΡΤ και μαζί τον παχυλό μισθό αυτής της κυρίας θα ήθελα να της πω ότι είναι σταλινικές οι πρακτικές του κρατικού καναλιού, που υβρίζει την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδας χωρίς να καλεί κανέναν Εθνικιστή Βουλευτή για να υπάρχει διάλογος και απάντηση.

Το ίδιο έκανε επίσης πριν ένα μήνα η Μ. Κατσίμη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, όταν μαζί με τον Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι εκτός Βουλής, έβριζαν από κοινού την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας υπερασπιζόμενοι τους λαθρομετανάστες. Τι να περιμένει κανείς από μία επί χρόνια δημοσιογράφο του καναλιού της διαπλοκής του Μπόμπολα, που ξέπλυνε την κλοπή του  χρηματιστήριου, τα οικονομικά σκάνδαλα της περιόδου Σημίτη, του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου; Ένα κανάλι το ΜΕΓΚΑ επίσης εργολαβικό και κρατικοδίαιτο που κουκούλωσε τόσο την τραγωδία των Ιμίων του Σημίτη, μέχρι τα οικονομικά σκάνδαλα του κλεφτοπασόκ, έως και τα Εθνοκτόνα μνημόνια του Σαμαρά, του Τζέφρυ και τώρα του Τσίπρα. Η Χρυσή Αυγή είναι πολύ μεγάλη πατριωτική δύναμη για να την πλήξουν κατευθυνόμενα σχόλια εγκάθετων πληρωμένων κονδυλοφόρων.

Γ.Π.

Ρατσιστής ο Απόστολος Δοξιάδης;

Μνημονιακό  σοκ με χιλιάδες κατασχέσεις και πλειστηριασμούς στις περιουσίες των Ελλήνων. Τα πάντα ξεπουλιούν στους δανειστές – δυνάστες. Τι άραγε ακολουθεί μετά την κατάρρευση της ελπίδας; Οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέλη και αυτοί της οικονομικής ελίτ υποστηρίζουν την ολιγαρχία του 3% φέρνοντας ανάπτυξη μόνο για τους εαυτούς τους, μόνο για τις τσέπες τους. Ενώ από την άλλη σπρώχνουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2016, οι εφορίες αδειάζουν 428.465 τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών. Μόνο σε ένα 8ωρο, οι εφορίες προχωρούν σε 4.300 χιλ. κατασχέσεις. Η μοναδική λύση είναι Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους δεξιούς και αριστερούς απατεώνες που βρίσκονται στο σβέρκο των Ελλήνων.

Σ.Μ.

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών τάσσεται στο πλευρό των Εθνικιστικών Κινημάτων, στηρίζοντας τις θέσεις τους!

Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν. Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής: α) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα που δεν δίνει ιθαγένεια στους μουσουλμάνους β) στην Ιαπωνία μόνιμη κατοικία δεν δίνεται σε μουσουλμάνους γ) υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για τη διάδοση του Ισλάμ δ) στα Πανεπιστήμια αραβική ή οποιαδήποτε ισλαμική γλώσσα δεν διδάσκεται ε) απαγορεύεται η εισαγωγή «Κορανίου» στη χώρα στην αραβική γλώσσα στ) σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική κυβέρνηση, έχει δοθεί προσωρινή κατοικία μόνο σε 2 τυχερούς μουσουλμάνους, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τον ιαπωνικό νόμο του ομόσπονδου κράτους στο οποίο βρίσκονται. Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μιλούν Ιαπωνικά και να τελούν τις θρησκευτικές τελετές τους μόνο στα σπίτια τους ζ) η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει έναν αμελητέο αριθμό πρεσβειών ισλαμικών χωρών η) Οι Ιάπωνες δεν επηρεάζονται καθόλου από το Ισλάμ θ) Οι μόνοι μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Ιαπωνία είναι οι υπάλληλοι ξένων εταιρειών ι) ακόμα και σήμερα, δεν χορηγούνται βίζες στους μουσουλμάνους γιατρούς, μηχανικούς ή σε στελέχη που αποστέλλονται από ξένες εταιρείες.

ια) στην πλειονότητα των εταιρειών, αναφέρεται στους κανονισμούς τους, μόνο μη μουσουλμάνοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία ιβ) Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι της γνώμης ότι οι μουσουλμάνοι είναι φονταμενταλιστές, ακόμα και στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τους μουσουλμανικούς νόμους τους ιγ) οι μουσουλμάνοι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορούν να νοικιάσουν σπίτι στην Ιαπωνία ιδ) αν κάποιος καινούργιος έρθει σε μια γειτονιά και γνωρίζουν οι υπόλοιποι ότι ο καινούργιος είναι μουσουλμάνος τότε όλη η γειτονιά είναι σε συναγερμό ιε) Κανείς δεν μπορεί να ιδρύσει μια μικρή ισλαμική οργάνωση ή «Madarsa» στην Ιαπωνία  ιστ) Δεν ισχύει καμία σαρία για προσωπικούς λόγους στην Ιαπωνία ιζ) σε περίπτωση που ένας Ιάπωνας παντρευτεί μια γυναίκα μουσουλμάνα τότε θεωρείται για πάντα παρίας ιη) σύμφωνα με τον κ. Komico Yagi: “Υπάρχει μια αντίληψη στην Ιαπωνία ότι το Ισλάμ είναι μια πολύ στενόμυαλη θρησκεία και θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτήν”.

Σ.Κ.

Αυτόματες κατασχέσεις για χρέη σε Εφορία και Ταμεία – Βάζουν χέρι στους λογαριασμούς 200.000 οφειλετών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-iouniou-2016#ixzz4CCOf8AAl

Exit mobile version