Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Δράμα

Το Σάββατο το απόγευμα στις 18 Ιουνίου συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Δήμου Τοπείρου.

Επισκέφτηκαν τους δημοτικούς οικισμούς των Μαγγάνων, του Ερασμίου και του Αβάτου. Διανεμήθηκαν σε κατοίκους μεγάλος αριθμός εφημερίδων του Κινήματός μας «Χρυσή Αυγή», καθώς και φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις και ρηξικέλευθες προτάσεις για όλα τα σημαντικά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα για την Εθνική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Οι κάτοικοι των περιοχών καλωσόρισαν τους συναγωνιστές τονίζοντας πως μόνο το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα δίνει παρών στις πόλεις, τα χωριά στις πλατείες και στους δρόμους σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα της κλεπτοκρατίας που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους και μόνο για να υφαρπάξουν την ψήφο τους. Την εποχή την Εθνικής λήθης και της έλλειψης Εθνικού οράματος, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες συνεχίζουν ακάθεκτοι  τον Αγώνα,  με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών τους για όλα τα  δρώμενα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.

Τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας γέμισαν με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου, για την προκαθορισμένη ομιλία που αυτή τη βδομάδα αφορούσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος ξεκινώντας την ομιλία του είπε χαρακτηριστικά «Ο άνεμος της εθνικής αντίστασης φυσάει παντού» και αυτό το επιβεβαιώνουν οι κατάμεστες αίθουσες και πλατείες στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Παρά την συστηματική πολεμική που δέχεται το Κίνημα, η Χρυσή Αυγή έχει συνεχώς άνοδο σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Τέλος, έγινε λόγος για την προετοιμασία 40 νέων hot spot σε όλη την Ελλάδα και για την στέγαση λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα, γεγονός που αποδεικνύει τις προτεραιότητες της συγκυβέρνησης των μνημονίων, που μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε ένα απέραντο φιλοξενείο, κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn524#ixzz4CCPyQvuO

Exit mobile version