Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Τουρκικές ονομασίες στα Ελληνικά νησιά δίνει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Τουρκικές ονομασίες στα Ελληνικά νησιά δίνει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων!

Και αν ένας Ρώσος βουλευτής ζήτησε να καθιερωθεί στις διεθνείς συναλλαγές η ονομασία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αντί του «Ινσταμπούλ», στο «Εθνικό» πρακτορείο Ειδήσεων της Ελλάδας, ακολουθούν μια αντίθετη στρατηγική! Συγκεκριμένα, στο τουρκόφωνο δελτίο του χρησιμοποιεί τις… τουρκικές ονομασίες των νησιών του Αιγαίου, κάτι που εδώ και δεκαετίες διεκδικεί η Τουρκία θέλοντας έτσι να υπονομεύσει την ελληνική κυριαρχία στα νησιά.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-tourkikes-onomasie#ixzz4CDNtEjlP

Exit mobile version