Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξόρμηση της Τ.Ο. Πειραιώς στον ναό του Ποσειδώνα για το Θερινό Ηλιοστάσιο

Εξόρμηση της Τ.Ο. Πειραιώς στον ναό του Ποσειδώνα για το Θερινό Ηλιοστάσιο

Τα ξημερώματα της 21ης Ιουνίου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς βρέθηκε στο Σούνιο και συγκεκριμένα στον ναό του Ποσειδώνα, για την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση τους λόγω του Θερινού Ηλιοστασίου.

Την 21η του Ιούνη έχουμε αστρονομικά την έναρξη του καλοκαιριού. Αυτό συμβαίνει κατά την χρονική στιγμή όπου ο άξονας της γης είναι στραμμένος όσο περισσότερο επιτρέπει η κλίση της γης μακριά από τον ήλιο, στην ετήσια τροχιά της γύρω από αυτόν. Η στιγμή αυτή ονομάζεται ηλιοστάσιο του Ιούνη ή θερινό ηλιοστάσιο. Κατά το ηλιοστάσιο του Ιούνη ο ήλιος φθάνει στο βορειότερο σημείο της γης με τις ακτίνες του να βρίσκουν κάθετα την επιφάνεια της, με αποτέλεσμα να έχουμε την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου.

Οι λόγοι για τους οποίους αυτή η στιγμή είναι σημαντική για τους εθνικιστές είναι αρκετοί. Ζούμε με την ελπίδα πως η Πατρίδα μας κάποια στιγμή θα βγει επιτέλους από το σκοτάδι.

Όπως ο ήλιος ετούτη την ημέρα θα βρεθεί στην κορυφή της δόξης του, έτσι και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, σύντομα θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης, φέρνοντας φως για την Πατρίδα και τον Λαό, με Αγώνα και Τιμή, για την εξυγίανση του τόπου μας.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejormhsh-ths-t.o.-peiraiws-sto-sounio-gia-to-therino-hliostasio#ixzz4CDefQaUb

Exit mobile version