Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίνουν έναν χρόνο άσυλο σε όλους τους λαθρομετανάστες, γιατί… δεν προλαβαίνουν!

Tην πλήρη επιβεβαίωση της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που έγραφε ήδη από τον Νοέμβριο αυτό που συμβαίνει σήμερα, φέρνουν τα δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για χορήγηση ασυλίας σε όλους τους λαθρομετανάστες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την αιτιολογία ότι αυτή δεν προλαβαίνει να εξετάσει τις αιτήσεις, η αύξηση των οποίων αγγίζει το 1000%!

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασύλου θα απαιτηθεί ένας ολόκληρος χρόνος μόνο για την καταγραφή των δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων ασύλου που μαζικά ζητούν να υποβάλουν όσοι εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια τους τελευταίους μήνες. Για τον λόγο αυτό και σε μια ύστατη προσπάθεια να υπάρξει τουλάχιστον μια πρώτη καταγραφή κάποιων βασικών προσωπικών στοιχείων προσφύγων και μεταναστών επιστρατεύονται και κινητά κλιμάκια καταγραφής στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση παραδέχεται ότι θα χρειαστεί ένας ολόκληρος χρόνος από την απλή καταγραφή των στοιχείων των αιτούντων διεθνή προστασία μέχρι την πλήρη καταγραφή. Αν δεν προλάβουν και μέχρι τότε… εδώ είμαστε να ανανεωθούν ξανά!

Αφήνουμε στην κρίση σας, εάν όλο αυτό το μπάχαλο οφείλεται στην ανικανότητα του κράτους ή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου της αριστερής κυβέρνησης για να μείνουν στην Ελλάδα για πάντα, οι αγαπημένοι της “επενδυτές”.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dinoun-enan-chrono-asulo-se-olous-tous-lathrometanastes-giati…-den-prolab#ixzz4CEmyzDSh

Exit mobile version