Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Αν νομίζουν οι μνημονιακοί συριζαίοι και τα δεκανίκια τους οι νεοφιλελεύθεροι ψευτοδεξιοί ότι με τα τεχνάσματά τους με τον εκλογικό νόμο ότι θα διασωθούν, πλανώνται πλάνην οικτράν! Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεβρακωθούν και να συγκροτήσουν μαζί μια μεγάλη μνημοναική συγκυβέρνηση σύμφωνα και με τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων. Εξάλλου, αυτό λέει και ο μνημονιακός λαγός Λεβέντης έναν χρόνο τώρα και στο τέλος ίσως δικαιωθεί, Με κόλπα όμως δεν μετριάζεται η λαϊκή οργή. Με όποιον νόμο και να κατέβουν, ο ελληνικός λαός θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα: Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ανδρέας Π. 

«Μαύρο» καλοκαίρι για 620.000 συνταξιούχους: Μεσοσταθμικές μειώσεις έως και 30%

Σήμερα 20/6 η σύνοδος της “Ορθόδοξης” εκκλησίας βάλλει τον εθνικισμό και κυρίως τον εθνικισμό των Ελλήνων, αλλά και των Ρώσων. Παντού διαλαλεί ότι ο εθνικοφυλετισμός πάει να υποκαταστήσει τον ρόλο της ορθοδοξίας. Ποιας ορθοδοξίας άραγε; Τι ρόλο παίζουν οι κεφαλές της Ορθοδοξίας μας. Δεν είναι τυχαίο που πάνε να βάλουν το δοξασμένο έθνος μας κάτω από την θρησκεία. Για μένα το ένα συνεπάγεται του άλλου, τα βάζω στην ίδια προτεραιότητα όπως και τον θεσμό της Οικογένειας, δεν τα διαχωρίζω ούτε τα ιεραρχώ. Με αυτά μεγάλωσα και δεν δέχομαι να μου τα αλλάξουν. Βλέπετε ότι πάνε να κάνουν μια οικουμενική θρησκεία, δηλαδή καθολικοί και ορθόδοξοι υπό την ίδια κεφαλή. Λοιπόν αυτά είναι σημεία των καιρών και δυστυχώς η ορθόδοξη εκκλησία είναι απέναντι στο γένος και στο έθνος των Ελλήνων. Ο Βαρθολομαίος έχει παραδεχτεί ότι είναι τούρκος, δεν θέλουμε κάτι άλλο… Ορθόδοξοι πραγματικοί να διοικούν την Ορθοδοξία και όχι σιωνιστές μασκαρεμένοι για να φαίνονται προσιτοί και αγαπητοί σε εμάς.

Παναγιώτης Χ.

Λάμπρος Φουντούλης: Χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες δεν θα έχουν θέρμανση τον χειμώνα – Υποκριτική η στάσης της Ε.Ε. ΒΙΝΤΕΟ

Κατασχέσεις και ανοίγματα λογαριασμών βιώνουν οι Έλληνες, με τις μαριονέτες – ενεργούμενα των δανειστών που ακόμα και για λίγες εκατοντάδες ευρώ τυγχάνουν της «ευεργετικής αυτής διάταξης». Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί περιουσιακών  στοιχείων γίνονται καθημερινότητα. Αναγκαστικές εκτελέσεις ακίνητης περιουσίας  εφαρμόζεται με στόχο την περιουσία των Ελλήνων ακόμη και της πρώτης κατοικίας. Κατασχέσεις καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς  δήμευση τους. Αυτό ασφαλώς δεν αφορά τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων» των οποίων τα χρέη τους μαζί φτάνουν σχεδόν τα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ. Εκεί φαίνεται πως δεν υπάρχουν τέτοια μέτρα ούτε για τους αρχηγούς τους, ούτε για τους βουλευτές αλλά και τα μέλη τα οποία συμμετέχουν σε διαδικασίες εκλογής προέδρου. Αν υπήρχε δικαιοσύνη και κράτος το οποίο λειτουργεί θα έπρεπε να τους υποχρεώσει σύμφωνα με τη φοροδοτική τους ικανότητα να πληρώσουν τα χρέη των μορφωμάτων τα οποία στηρίζουν. Από τις τελευταίες εκλογές και μετά είδαμε το κλεφτοπασόκ να λανσάρεται ως δημοκρατική συμπαράταξη και το μόνο που απομένει, αν δεν το έχει κάνει είναι να αλλάξει και ΑΦΜ, ώστε τα χρέη του να παραγραφούν και να τα αναλάβει ο «κυρίαρχος λαός» όπως συνηθίζουν να λένε υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Ελλήνων.  Θέλουμε τη πατρίδα μας πίσω και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το πραγματοποιήσει, στέλνοντας τους κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στους δικαιούχους τους, δηλαδή τους Έλληνες.

Σ. Μ.

Η Κύπρος καίγεται: Ομάδες του Ε.ΛΑ.Μ. στην πρώτη γραμμή μάχης εναντίον της πύρινης λαίλαπας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-22-iouniou-2016#ixzz4CGG8HCIx

Exit mobile version