Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καβάλα

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Α’ Πειραιώς Νίκου Κούζηλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Κούζηλος αναφέρθηκε στα δυσβάστακτα για τον ελληνικό λαό οικονομικά μέτρα που ψήφισαν στην βουλή  και εφαρμόζουν ο Σύριζα και Ανέλ, με την συγκατάθεση των κομμάτων του μνημονιακού τόξου.

Η μόνη πραγματική αντιπολίτευση επισήμανε ο συναγωνιστής Κούζηλος είναι η εθνική αντιπολίτευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου αγωνίζεται και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο όχι μόνο  να μην περάσουν τα αντιλαϊκά και εθνοκτόνα μέτρα των μνημονίων, αλλά και να καταργηθούν όλα τα μνημόνια και τα απεχθή μέτρα, που έχουν φέρει του ‘Έλληνες και τις Ελληνίδες σε δεινή οικονομική θέση.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου κλιμάκιο της Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στο Δήμο Νέστου και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Κεραμωτή, Πηγές και Αγίασμα. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μοίρασαν εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό σε διερχόμενους Έλληνες, που τους υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Τα σχόλια των κατοίκων της περιοχής ήταν ενδεικτικά της εικόνας που έχει ο μέσος Έλληνας για την κυβέρνηση της Αριστεράς, που έχει παραδοθεί άνευ όρων στους εταίρους και υπογράφει εθνοκτόνα μνημόνια για να μπορεί αν εκποιεί τη δημόσια περιουσία και να επιβάλλει συνεχώς και πιο αντιλαϊκά μέτρα.

Χαρακτηριστικό, επίσης, της υποδοχής του κόσμου είναι ότι το ενημερωτικό έντυπο υλικό εξαντλήθηκε πριν το πέρας της δραστηριότητας, απόδειξη της ευρείας λαϊκής απήχησης που απολαμβάνει το Κίνημα μας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn525#ixzz4CIUEhT9i

Exit mobile version